tromaktiko: iBike: Μεταμορφώστε το iPhone σε Υπολογιστή Ταξιδιού για το Ποδήλατο

Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

iBike: Μεταμορφώστε το iPhone σε Υπολογιστή Ταξιδιού για το Ποδήλατο



Για πολλούς από εμάς, το ένα πράγμα που υποσχόμαστε στον εαυτό μας στην αρχή κάθε χρονιάς, είναι ότι θα κάνουμε περισσότερη γυμναστική.
Αν για εσάς, η γυμναστική περιλαμβάνει και ποδήλατο, ρίξετε μια ματιά στο iBike Dash CC.

Η συσκευή λειτουργεί σε συνδυασμό με ένα iPhone ή iPod Touch και μία δωρεάν εφαρμογή που κατεβάζεται από το App Store. Ο μικρός υπολογιστής ποδηλάτου (CC είναι cycling computer), ζυγίζει μόλις 90 γραμμάρια και μπορεί να μετρήσει την ταχύτητα σας, την δύναμη, τους παλμού της καρδιάς σας, την ταχύτητα του ανέμου, την ώρα, την διαδρομή, την ανύψωση του δρόμου και τις θερμίδες που καταναλώσατε.

Η εφαρμογή που τρέχει στο iPhone έχει και ένδειξη για την ιδανική περιοχή σφυγμών που θα πρέπει να έχετε. Διαθέτει 50 προγράμματα εξάσκησης, και έχει την δυνατότητα να ρυθμίσετε εσείς τις πληροφορίες στην οθόνη για να βλέπετε αυτό που ενδιαφέρει εσάς, επίσης έχει GPS και στοιχεία καιρού για την καλύτερη δυνατή πληροφόρηση.

Η συσκευή με την ειδική αδιάβροχη περιβολή για το iPhone και την αντικραδασμική βάση κοστίζει $199 στην βασική έκδοση, και $329 με όλους τους αισθητήρες.
 http://www.dailytech.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!