tromaktiko: Καταγγελία για το izo cafe bar στα Πατήσια

Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

Καταγγελία για το izo cafe bar στα Πατήσια



Ειχα παει για ενα ποτο στον εν λογω μαγαζι. Με το που εκατσα διεπιστωσα οτι η μουσικη ηταν αθλια και σχεδον τυχαια ενω η ενταση της αυξομειωνοταν συνεχως.
Πότε δεν ακουγοταν τιποτα , πότε σου εσπαγε το τυμπανο, πότε εβαζε κλαρινα, Καζαντιδη, death metal, pop οτιδηποτε. Συνειδητοποιησα οτι ο ιδιοκτητης και dj (ο θεος να τον κανει) ηταν τυφλα στο μεθυσι. Εκανα μια απλη συσταση στη γκαρσονα αν ηταν ευκολο τουλαχιστον να χαμηλωνε την ενταση , ωστε να μπορω να αγνοω την αθλια αυτη μουσικη μεχρι να φυγω.

Φυσικα με αγνοησαν, εκτος απο την ευγενεστατη γκαρσονα , που στην προσπαθεια της να μετριασει καπως την κατασταση , εκλεισε την πορτα που χωριζει στην μεση το μαγαζι, ωστε να μην ενοχλουνται τοσο οι πελατες. Καθε τρεις και λιγο ακουγονταν προτροπες φιλων του ιδιοκτητη , να τον καλουν να μην ενοχλει τον κοσμο που πληρωσε για να πιει ενα ποτο και να χαλαρωσει.

Αφου περασε μια μιση ωρα , το αφεντικο-ουρακοταγκος εμφανιστηκε και καθως ηταν τελειως τυφλα , θεωρησε προσβλητικη αυτην την συσταση. Αρχισε να βριζει , να κανει χειρονομιες και να κλωτσα τα τραπεζια. Οι φιλοι του προσπαθουσαν να τον σταματησουν αλλα ματαια. Μου ζητησε με χυδαιο τροπο να φυγω. Φυσικα εφυγα. πηγα στην αστυνομια να καταγγειλω το περιστατικο. οι μπατσοι εκει μου ειπαν οτι δεν μπορουν να κανουν τιποτα παρα μια συσταση, οτι μια μηνυση θα εκδικαστει μετα απο δυο χρονια κτπλ.

Με το παρων αρθρο θα προσπαθησω τουλαχιστον να ενημερωσω οποιον πηγαινει η σκεφτεται να παει για την κατασταση που πιθανον να αντιμετωπισει. Αυτο το αρθρο καποιοι θα το θεωρησουν δυσφημιστικο αλλα η προσωπικη μου αποψη ειναι οτι η αληθεια δεν μπορει να ειναι δυσφημιση. Ειναι απλα η αληθεια.

 ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!