tromaktiko: Όσον αφορά την νέα αισχρή διαφήμιση των καταστημάτων Jumbo ...

Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

Όσον αφορά την νέα αισχρή διαφήμιση των καταστημάτων Jumbo ...



Ως γνώστης κάποιων πραγμάτων εκ των έσω, γιατί τυγχάνει να εργάζομαι για την συγκεκριμένη εταιρία, θα πρέπει να ενισχύσω τις αρνητικές στάσεις και επιθέσεις που εξαπολύθηκαν ενάντια της διαφήμισης, διότι στέκουν κατά κόρων τα λεγόμενα που ειπώθηκαν..

Αυτό που μου κάνει τρομερή εντύπωση είναι που βρέθηκε επιτέλους κάποιος πολίτης να "καταγγείλει" το αισχρό αυτό γεγονός και λέγοντας επιτέλους διότι έχει επαναληφθεί τουλάχιστον 2 φόρες παρόμοιο περιστατικό, που γνωρίζω τουλάχιστον ..
Σε προηγούμενες διαφημίσεις είχαν ειπωθεί οι εξής φράσης .. "θα τα κλάσεις" και "η ματιά του πέους,πέτρα" .. Το γελοίο είναι ότι κατά καιρούς και η "πολιτική" που ακολουθείται,όταν βγει μια νέα διαφήμιση του καταστήματος είναι,να την "δοκιμάζουν" για να δουν κατά πόσο είναι αρεστή στο άκουσμα και κατά πόσο θα εντυπωσιάσει με την πρωτοτυπία της,να αναφέρω εδώ λοιπόν, πως έχουν καταργήσει μέχρι και εντός της ημέρας διαφημίσεις που δεν έχουν καμία απρεπή αναφορά εν αντιθέσει με αυτές που της κράτησαν μέχρι τέλους.. Άξιο αναφοράς είναι και το γεγονός, του ότι αναφέρεις στον διευθυντή σου ότι αυτό που ακούγεται σε ένα κατάστημα που απευθύνεται κυρίως σε μικρά παιδιά είναι τουλάχιστον άσεμνο, και η απάντησή του (?), να γελάσει επιδεικτικά γυρνώντας την πλάτη.Εν κατακλείδι κοιτάζοντας τα πράγματα ως πραγματικά έχουν,κατανοείς ότι ..Αυτός είναι ο κόσμος μας και δυστυχώς θα είναι ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ..!!!

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!