tromaktiko: Επίσημο: Volkswagen Golf Cabriolet

Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

Επίσημο: Volkswagen Golf Cabriolet



Και με την βούλα, το Volkswagen Golf Cabriolet βγαίνει από το χρονοντούλαπο της ιστορίας και έτσι το Golf αποκτά ξανά cabrio έκδοση αφού η τελευταία ήταν στο Golf 3.


Ντεμπούτο θα κάνει στη Γενεύη και φορά μια ηλεκτρο-υδραυλική μαλακή οροφή που ανοίγει σε 9.5 δευτερόλεπτα, κινούμενο ακόμη και με 30 χλμ/ώρα. Το Golf Cabriolet μπορεί να μεταφέρει 4 επιβάτες και στον βασικό εξοπλισμό διαθέτει πίσω LED φωτιστικά σώματα, ίδια με αυτά του Golf GTI, και ευτυχώς δεν έχει κάποια άσχημα roll bar, αφού αυτά βγαίνουν μόνο σε περίπτωση ατυχήματος, ώστε να προστατεύσουν τους επιβάτες. Αερόσακοι υπάρχουν ακόμη στο κεφάλι, στον λαιμό και στα γόνατα του οδηγού.
Από μηχανικής πλευράς υπάρχουν διαθέσιμοι 4 TSI και ένας TDI απόδοσης από 105 έως και 210 ίππων. Ο πετρελαιοκινητήρας είναι ο 1600αρης TDI απόδοσης 105 ίππων ο οποίος χάρη στην τεχνολογία BlueMotion χρειάζεται 4.4 λίτρα/100 χλμ. Από πλευράς κινητήρων υπάρχει τόσο το 6-τάχυτο χειροκίνητο όσο και οι δύο εκδόσεις 6 και 7 σχέσεων του αυτόματου DSG.
To Golf Cabriolet στην Γερμανία ξεκινά από τις ¤23.625 με όλα τα έξτρα του κλειστού Golf να είναι και εδώ διαθέσιμα, φυσικά χωρίς την ηλιοροφή. Φωτογραφίες και δελτίο τύπου στη συνέχεια.

http://www.autoblog.gr/2011/02/23/officially-official-volkswagen-golf-cabriolet/
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!