tromaktiko: Απλήρωτοι οι εργαζόμενοι προχωρούν σε κατάληψη στο Δήμο Λέσβο από τη Δευτέρα 21/03/2011

Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

Απλήρωτοι οι εργαζόμενοι προχωρούν σε κατάληψη στο Δήμο Λέσβο από τη Δευτέρα 21/03/2011



Για άλλη μια φορά από την αρχή του χρόνου η μισθοδοσία των εργαζομένων του Δήμου Λέσβου δεν καταβλήθηκε...
αυτή την φορά σε ότι αφορά το 2ο δεκαπενθήμερο του Μαρτίου. Από την αρχή του χρόνου ως εργαζόμενοι του νέου Δήμου Λέσβου, έχουμε βρεθεί κατ’ επανάληψη, απέναντι σε αυτό το πρωτόγνωρο φαινόμενο, της μη καταβολής της μισθοδοσίας μας ή της καθυστερημένης καταβολής της. Παράλληλα συνάδελφοι στα παλιά Ν.Π.Δ.Δ. των παιδικών σταθμών και των ΚΑΠΗ, εκτός του παλιού Δήμου Μυτιλήνης παραμένουν απλήρωτοι εδώ και τρεις μήνες από την αρχή του χρόνου. Τέλος και οι συμβασιούχοι των παιδικών σταθμών του πρώην Δήμου Μυτιλήνης, έχουν προχωρήσει σε επίσχεση εργασίας, επειδή δεν τους έχουν καταβληθεί τα δεδουλευμένα από τον Σεπτέμβριο του προηγούμενου χρόνου.

Ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Λέσβου, από την αρχή του χρόνου βρίσκεται σε μια μόνιμη και διαρκή επικοινωνία με την δημοτική αρχή, εξαντλώντας όλα τα περιθώρια, προκειμένου να ξεπερνιούνται τα όποια προβλήματα, που φέρνει και ο Καλλικράτης και να ομαλοποιηθεί η τακτικότητα στην καταβολή της μισθοδοσίας. Δυστυχώς όμως αντί να ομαλοποιείται, η κατάσταση αυτή συνεχίζεται, χωρίς οι εργαζόμενοι να έχουν καμία ευθύνη για αυτό.

Κάτω από αυτό το πλαίσιο και με δεδομένη την για άλλη μία φορά μη καταβολή της μισθοδοσίας μας ο Σύλλογος Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Ν. Λέσβου μαζί με τον Σύλλογο Εργατοϋπαλλήλων συναντήθηκαν με την δημοτική αρχή σήμερα Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011.

Ακολούθησε έκτακτη συγκέντρωση όλων των εργαζομένων στις κεντρικές υπηρεσίες του Δήμου Λέσβου και αποφασίστηκε ομόφωνα την Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011 να πραγματοποιηθεί κατάληψη των υπηρεσιών του Δήμου Λέσβου διεκδικώντας το αυτονόητο δικαίωμα μας, να πληρωθούμε το μισθό μας, όπου σε νέα γενική συνέλευση θα αποφασιστεί η μορφή που θα πάρει η συνέχεια των κινητοποιήσεων.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
http://lesvosnews.net/
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!