tromaktiko: 81 + 2 ψυχές ζητούν την παραίτησή σας

Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

81 + 2 ψυχές ζητούν την παραίτησή σας



Επιτέλους Κύριε Παπουτση, πόσα πρέπει να γίνουν τα θύματα σου για να παραιτηθείς πια απο αυτή την καρέκλα. Η ανικανότητα η δική σου και των ομοίων σου αλλά και γενικά ολόκληρης της κυβέρνησης Παπανδρέου είναι πλέον γεγονός που δεν μπορεί να αμφισβητηθεί..


Ο πολίτης δεν αισθάνεται πλέον ασφαλής, οι Ελλάδα έχει πάψει απο πολλού να ανήκει στους Έλληνες ανήκει σε όλες τις άλλες φυλές.
Είσται οι μεγαλύτεροι τρομοκράτες που γνώρισε ποτέ η Ελλάδα, είστε η ΧΟΥΝΤΑ που κρύβεστε πίσω απο τη λέξη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, είστε εσείς που θα δώσετε τη χαριστική βολή μετά το εκτελεστικό απόσπασμα.
Είναι απορίας άξιο πως μετά απο ένα ναυάγιο με 81 νεκρούς να συνεχίζεις να είσαι υπουργός να κοιμάσε ήσυχος και να προστίθονται άλλα δύο ακόμα άτομα απο την ανικανότητα σου , και την ανυπαρξία σου. Οσο ήσουν στην αντιπολίτευση φώναζες, έκανες κριτική κατηγορούσες. Τώρα τί κάνεις;
Η Αστυνομία δαλύθηκε, η μόνη σοβαρή δουλειά που κάνει πλέον είναι να ρίχνει ξύλο στις απεργίες, κατόπιν των εντολών της κυβέρνησης σου φυσικά και θέλω να πιστεύω ότι πιέζονται γι' αυτό. Σίγουρα τα παιδιά αυτά δεν το κάνουν με μεγάλη όρεξη (πλήν ορισμένων εξαιρέσεων).
Τους έχετε αποσπάσει να φυλάνε όλους εσάς του ανεπάγγελτους, τεμπέληδες, αχαΐρευτουςκαι κοπρίτες όπως μας έχει αποκαλέσει ο χοντρός της παρέας σας, για να πηγαίνουν τα παιδιά σας στα σχολεία, τις γυναίκες στα κκομμωτήρια και να κουβαλάνε τα ψώνια σας. Αυτή είναι η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ την έχετε διαλύσει. Αν δεν αποφασίσετε να πάτε απο μόνοι σας στα σπίτια σας, σε λίγο καιρό θα σας στείλουμε εμείς, εμείς που σας φέραμε, αλλά αυτή τη φορά θα πάτε σπίτια σας με άσχημο τρόπο.
ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΤΟΥΣ

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!