tromaktiko: Aπάντηση σε Παρκαρισμένες καρέκλες

Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

Aπάντηση σε Παρκαρισμένες καρέκλες



Αγαπητέ συμπολίτη όταν κάποτε είχαν κάνει πρώτο θέμα στα blog και στις ειδήσεις σχολιάζοντας ηρωνικά για την βεβαίωση παράβασης απο αστυνομικό σε ιδιοκτήτη petshop...
 ο οποίος είχε τοποθετήσει στο δρόμο ένα κλουβί με τον παπαγάλο μέσα, ακριβώς έξω απο το μαγαζί του όλοι σπεύσαμε να κακολογήσουμε τον "μπάτσο" για την κλήση που έριξε στον παπαγάλο! Τώρα νεοΕλληναρά που παρόμοια πράξη χτύπησε την πόρτα σου ή μάλλον την πάρτη σου δυσανασχετείς! έτσι; 'Ακου εκεί τον πείραξε η καρεκλίτσα!!!

Αναγνώστης

---------------------

Αφορά http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/03/blog-post_982.html

Καλά τα λέει ο φίλος αναγνώστης, αλλά λέω κι εγώ την άλλη όψη. Ωραία παίρνεις την καρέκλα, μαλώνεις 2 λεπτά και λήγει το θέμα. Παρκάρεις κανονικά. Και την άλλη μέρα βλέπεις μια χαρακιά ΝΑ στο αμάξι... Κακία υπάρχει πολλή δυστυχώς..


Αναγνώστης

--------------------


Βαρυμαγκα αρχικα ηρεμησε γιατι εχουμε φοβηθει πολυ. Σκεψου οτι εχω μαγαζι στο οποιο φορτωνω καθημερινα βαρια αντικειμενα σε φορτηγο. Πληρωνω 300-400 δημοτικα τελα και απαιτω εξω απο το μαγαζι μου να υπαρχει απο το δημο θεση για φορτωση εκφορτωση. Επεισδη ομως δεν μου την δινει την κραραω καθε μερα με τσαμπουκα και αρκετα εξυπνοπουλια οπως εσυ εχουν φαει κ μια 2 ψιλες. Μεχρι η αστυμομια εχει ερθει και μου εχει δωσει δικιο! Καταλαβε λοιπον πως εκτος απο τους παρτακιδες που κρατανε θεσεις για να παρκαρουν το ααμαξι τους εηω απο το σπιτι τους, υπαρχουν και ανθρωποι που το κρατανε για να βγαλουν το μεροκαματο.

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!