tromaktiko: Υπατία και απεργοί πείνας

Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011

Υπατία και απεργοί πείνας



Έκπληξη και γέλωτα προκαλεί η χθεσινή καταγγελία της ιδιοκτήτριας του Μεγάρου Υπατία Χρυσάνθης Κωνσταντακάτου στην προσωπική της σελίδα στο Facebook για...
 την κλοπή πολύτιμων οικογενειακών κειμηλίων της οικογενείας της από τα άτομα που ζούσαν εντός του κτιρίου κατά τη διάρκεια της απεργίας πείνας των 237 λαθρομεταναστών και των “αλληλέγγυων” που τους συνόδευαν.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ»,η Χρυσάνθη Κωνσταντακάτου οδηγήθηκε σε αυτή την κίνηση, όταν ανακάλυψε ότι από το κτίριο έλειπαν, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, στην προσωπική της σελίδα στο Facebook, «26 κεντημένες πετσέτες φαγητού…από τα κεντήματα της προγιαγιάς από την Σμύρνη, 2 ασημένια κηροπήγια από την οικογένεια Τυπάλδου και όλη η συλλογή από πράσινες οπαλίνες του 19ου αιώνα (16 κομμάτια)».

Η καταγγελία της ιδιοκτήτριας του Μεγάρου Υπατίας απευθύνεται προς τον Αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ, τους “αλληλέγγυους” και τους λαθρομετανάστες “απεργούς πείνας”. Γράφει η κυρία Κωνσταντακάτου : «Προς τον κ. Τσίπρα και τους “αλληλέγγυους” των 300 “μεταναστών απεργών πείνας”. Παρακαλώ πολύ, ενημερώστε τους συντρόφους σας εκ “των απεργών”, που υπεξαίρεσαν από το Μέγαρο Υπατία, ασημικά και πορσελάνες, να τα επιστρέψουν και το θέμα θα θεωρηθεί λήξαν.

Όπως γνωρίζετε το κτήριο βιντεοσκοπείται. Ευχαριστώ» και αφού αναφέρει ποια αντικείμενα λείπουν από το κτίριο συνεχίζει η καταγγέλλουσα, «Εάν δεν επιστραφούν ΑΜΕΣΑ τα οικογενειακά κειμήλια, που “υπεξαιρέθηκαν” από το Μέγαρο Υπατία κατά τη διάρκεια της παραμονής των 237 “μεταναστών απεργών πείνας”, θα ανεβάσω στο You Tube τα καταγραφέντα videos».
Εάν τελικά τα πράγματα είναι όπως τα αναφέρει η ιδιοκτήτρια του Μεγάρου Υπατία, τότε το συγκεκριμένη γεγονός είναι μία χαρακτηριστική περίπτωση που ισχύει το γνωστό ρητό «ουδείς πλέον αχάριστος του ευεργετηθέντος».


ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!