tromaktiko: Ένα σχόλιο για την αναγνώστρια στο: Υπατία...

Κυριακή 27 Μαρτίου 2011

Ένα σχόλιο για την αναγνώστρια στο: Υπατία...



Συγνώμη κυρία μου αλλά τι θέλετε δηλαδή να κάνει το κράτος για αυτές τις γυναίκες ? Να τους πληρώνει το ενοίκιο επειδή είναι χωρισμένες και άνεργες ?
(αφορά: http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/03/blog-post_3128.html ) Βαρέθηκα να βλέπω τον κάθε απογοητευμένο να βρίζει το κράτος για κάθε του πρόβλημα. Τις λανθασμένες επιλογές που θα κάνετε στην ζωή σας θα τις πληρώσετε εσείς η ίδια και ο καθένας προσωπικά και όχι το κράτος. Αν δεν είχατε ποτέ σας σταθερή εργασία ή δεν είχατε υψηλό μισθό ας μην νοικιάζατε σπίτι, άμα σας χώρισε ο άντρας σας ας ψάχνατε να βρίσκατε καλύτερον ή ας μην κάνατε καθόλου οικογένεια και αν δεν έχετε χρήματα ας κάνατε κάποτε αποταμίευση και οικονομία και ας μην τα πετάγατε δεξιά και αριστερά στα δάνεια και τις πιστωτικές.

Και δε τα λέω αυτά για να πώ οτι το κράτος είναι τέλειο ούτε για να υποστηρίξω κανέναν αλλά τώρα θα μου πείτε οτι τα λευτά του ο καθένας τα κάνει οτι θέλει και μετά θα λέτε οτι το κράτος να μου βρεί δουλειά το κράτος να με περάσει στο δημόσιο το κράτος να μου πληρώνει το ενοίκιο το κράτος να μου λύσει τα οικογενειακά προβλήματα και στο τέλος να λέμε και στο κράτος να μην πληρώνω φόρους να μην πληρώνω εισητήρια να μην πληρώνω διόδια και γ.... κράτος. Φτάνει ποιά αυτή η γκρίνια.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!