tromaktiko: Aπάντηση στη ερώτηση για τον Καραμανλή

Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

Aπάντηση στη ερώτηση για τον Καραμανλή



Ο Καραμανλης εχασε της εκλογες με +10 γιατι σαν ευκολοπιστος λαος που ειμαστε,πιστεψαμε στα ψεμματα του παπανδρεου!!!Ο καραμανλης ηταν ο μονος πολιτικος που για πρωτη φορα ειπε την αληθεια στον ελληνικο λαο.
 http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/03/blog-post_5760.html
Ειχε πει παγωμα μισθων για δυο χρονια,δυο χρονια δυσκολα με σημαντικες αποφασεις!Ο λαος επελεξε τον Παπανδρεου να ψηφισει που εταζε λαγους με πετραχειλια,με λεφτα υπαρχουν,και τον πιστεψαμε....ισως μας αρεσει σαν λαος να ακουμε λογια μεγαλα προεκλογικα...

Αναγνώστης

-------------------

ΩΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ.Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΟ 10+ ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΤΗ ΣΙΕΜΕΝΣ ΤΟ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙ ΚΤΛ ΠΟΥ ΕΠΙΚΑΛΛΕΙΣΑΙ. ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΚΗΝΥΓΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΚΑΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ Δ! ΙΑΒΑΤΗΡΙΟΥ Ο ΕΓΚΑΘΕΤΟΣ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ.Ο ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΦΑΝΕ .ΤΙ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ ΓΙΑ ΤΑ ΛΟΥΚΕΤΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ?ΚΟΙΤΑ ΓΥΡΩ ΣΟΥ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ.ΜΑΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ Ο ΟΑΕΔ ΓΕΜΙΖΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΝΕΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ .ΥΠΟΔΟΥΛΩΝΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΕ ΑΝΩΦΕΛΟ ΔΑΝΕΙΣΜΟ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΕΙΣ ΠΟΤΕ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΣΕΓΚΟΝΑ ΣΟΥ .ΞΥΠΝΑ  ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΠΑΥΘΕΙ ΣΤΗΝ ΠΛΗΣΗ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΤΟΥΣ ΣΒΑΡΝΑ!!!!!

Αναγνώστης

--------------------

Στο http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/03/blog-post_5760.html

...γιατί απλά δεν τόλμησε - γιατι αυτος ηταν ο λόγος που τον ψήφισαν - να ειναι πρωθυπουργος των Ελλήνων και να κόψει απο την ρίζα τα πόδια της διαφθοράς. 2 ευκαιρείες πήρε, τίς έκαψε και τις δύο.

Αναγνώστης

----------------------

ειμαι υποστηρικτης του πρωην προθυπουργου κων/νου καραμανλη για τον πατριωτισμο του κυριως και διοτι ειναι ο μονος ελληνας πολιτικος αρχηγος που τολμησε να εναντιωθει στα γνωστα συμφεροντα του δυτικου κοσμου ,αλλα να τολμησει να συνεργαστει με την ανατολη(ρωσια) προς οφελος ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ τουθ ελληνικου κρατους.
αυτο το γεγονος με καλυπτει 100%.διοτι δεν μπορω να σκεφτω ή να θυμηθω καποιον που να ειχε εστω την προθεση να ευεργετησει την ελλαδα σε οικονομικο τουλαχιστον επιπεδο.
βεβαια αρκετα λαθη απο μερια της προηγουμενης κυβερνησης,δεν φτανουνε ολοκληρη ημερα αναρτησης στο συγκεκριμενο μπλοκ για αναλυση και σχολιασμο.
ας βρεθει καποιος πολιτικος ο οποιος θα υποσχεθει και να πετυχει μια μια οικονομικη συμφωνια που θα αποφερει τουλαχιστον το 50% προς οφελος του κρατους.
και επιτελους ας ξυπνησουμε εμεις ως ελληνες και να απαιτησουμε την σωστη εκμετάλλευση του πολιτισμικου ,ορυκτου ,γεωγραφικου,φυσικου κλπ ΠΛΟΥΤΟΥ που διαθετουμε σε τοσο μοναδικο συνδυασμο οσο καμμια αλλη χωρα στον ΚΟΣΜΟ και να επωφεληθουμε ΕΜΕΙΣ και μονο και οχι ξενοι.
αυτο ειναι το ζητουμενο!!!


Aναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!