tromaktiko: Κάπνισμα στη Δράμα, ο νόμος δεν υπάρχει εδώ

Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

Κάπνισμα στη Δράμα, ο νόμος δεν υπάρχει εδώ



Οι νόμοι στην Ελλάδα είναι για να τηρούνται;
Πόλη της Δράμας …, τα τασάκια μεταμορφώθηκαν σε βαζάκια με λουλουδάκια μέσα τους, οι καταστηματάρχες υποστηρίζουν ότι η δουλειά τους θα πάει στο χειρότερο αν οι πελάτες τους δεν καπνίζουν στο μαγαζί τους.

Το σήμα απαγορεύεται το κάπνισμα δεσπόζει στα περισσότερα φαγάδικα, άντε στις καφετέριες η προσαρμογή είναι πιο χαλαρή ...ΜΑ όταν ρωτάω τον υπεύθυνο την ώρα που ένας πελάτης του τελειώνοντας το φαγητό του, γαρνίρει και μια στρώση πίσσας και νικοτίνης και με φλομώνει την ώρα που τρώω.... προφανώς σκεπτόμενος το εξής ηλίθιο σκεπτικό που άκουσα μια φορά «Δεν με πειράζει που τρως την ώρα που καπνίζω» (γελάσαμε πολύ ....) :" Συγγνώμη δεν απαγορεύεται το κάπνισμα εδώ μέσα;" - ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑΕΙ : "Θέλετε να καπνίσετε; Να φέρω τασάκι." εξυπηρετικός! – «Όχι , καλύτερα να μου φέρετε τον λογαριασμό παρακαλώ.» .................
Έλληνες που καπνίζετε μην νευριάζετε όταν ο νόμος υπαγορεύει κάτι που η λογική σας αδυνατεί να συλλάβει εδώ και χρόνια γιατί έγινε μια ΛΑΘΟΣ καταγραφή στο υποσυνείδητό σας!
Έλληνες που θέλετε να πίνετε και να οδηγείτε μην θυμώνετε με το πρόστιμο που θα φάτε όταν σας πιάσουν υπό την επήρεια μέθης βάση νόμου πάλι…
Έλληνες που θέλετε να νιώθετε ελεύθεροι σταματήστε να κοιτάτε τον κόσμο από το παράθυρο του κελιού σας και βγείτε στον κόσμο και προσπαθήστε να συνυπάρχετε βάση λογικής όχι παθών και αντιδράσεων.
Έλληνες καπνιστές που ετοιμάζεστε να με αποστομώσετε με μηνύματα επιχειρηματολογώντας για τα αδικαιολόγητα , σας σέβομαι αλλά δεν μπορώ να επιτρέψω τον εαυτό μου να ανέχομαι να κάνω κάτι μαζί σας , να καπνίζω παθητικά.


ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!