tromaktiko: Δήλωση Μ.Σκραφνάκη για το Εφετείο. Η ίδια παρέλαβε το διάταγμα από το Προεδρικό Μέγαρο

Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

Δήλωση Μ.Σκραφνάκη για το Εφετείο. Η ίδια παρέλαβε το διάταγμα από το Προεδρικό Μέγαρο



Η βουλευτής Ηρακλείου του ΠΑΣΟΚ κυρία Μαρία Σκραφνάκη, μετά την υπογραφή του Προεδρικού Διατάγματος, για την ίδρυση του Εφετείου στην Ανατολική Κρήτη με έδρα το Ηράκλειο, από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κάρολο Παπούλια, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
«Η ίδρυση του Εφετείου στο Ηράκλειο, είναι πλέον πραγματικότητα.
Ένα αίτημα πολλών χρόνων, όλων των...
 πολιτών της Ανατολικής Κρήτης υλοποιείται.
Ο μακροχρόνιος αγώνας των Δικηγορικών Συλλόγων Ηρακλείου και Λασιθίου, των Δικηγόρων, των Βουλευτών και όλων των φορέων της Ανατολικής Κρήτης, δικαιώνεται.
Θέλω να εκφράσω τη χαρά και την απόλυτη ικανοποίησή μου, για την θετική αυτή εξέλιξη, διότι ως Δικηγόρος και Βουλευτής του Νομού Ηρακλείου, συνεργάστηκα στενά με τον Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Ηρακλείου κ. Βασίλη Λαμπρινό και με την Κυβέρνηση και συνέβαλα με όλες μου τις δυνάμεις, για την ίδρυση του Εφετείου στο Ηράκλειο.
Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κάρολο Παπούλια, τον Πρωθυπουργό της χώρας κ. Γεώργιο Παπανδρέου, τον Υπουργό Δικαιοσύνης, κ. Χάρη Καστανίδη, και τον Υφυπουργό Οικονομικών κ. Φίλιππο Σαχινίδη, οι οποίοι υιοθέτησαν και υλοποίησαν ένα δίκαιο αίτημα της Ανατολικής Κρήτης.
Ως βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στο Νομό Ηρακλείου, δηλώνω ότι θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για την επίλυση και των υπόλοιπων θεμάτων του Νομού μας, και είμαι βέβαιη ότι θα υπάρχει η ανάλογη ανταπόκριση από την Κυβέρνηση, όπως και με το θέμα του Εφετείου».

neakriti.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!