tromaktiko: Νέα επίθεση με καλάσνικοφ εναντίον αστυνομικών

Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

Νέα επίθεση με καλάσνικοφ εναντίον αστυνομικών



Νέο «χτύπημα» κατά αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ, τύπου Ρέντη, σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης στα Πατήσια. Ευτυχώς δεν θρηνήσαμε θύματα, ούτε σημειώθηκαν τραυματισμοί....
Σύμφωνα με πληροφορίες, γύρω στις 20:00 το βράδυ αστυνομικοί εντόπισαν ύποπτο, κατά τις αρχές, όχημα στα όρια Γαλατσίου - Πατησίων και από τον έλεγχο που έκαναν στον αριθμό της πινακίδας κυκλοφορίας διαπίστωσαν πως ήταν κλεμμένο.


Τότε οι αστυνομικοί επιχείρησαν να σταματήσουν το αυτοκίνητο για να κάνουν έλεγχο στους επιβάτες, αλλά ο οδηγός το αντιλήφθηκε και ανέπτυξε ταχύτητα.

Στο ύψος του Γενικού Νοσοκομείου Πατησίων, ο οδηγός έστριψε και μπήκε ανάποδα σε ένα στενό με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί από διερχόμενο αυτοκίνητο.
Τότε οι επιβάτες του αυτοκινήτου βγήκαν από το όχημα και άρχισαν να πυροβολούν με καλάσνικοφ εναντίον των αστυνομικών οι οποίοι ανταπέδωσαν τα πυρά χωρίς να τραυματιστεί κανείς.
Οι επιβάτες κατάφεραν να διαφύγουν κλέβοντας βαν, το οποίο στην συνέχεια εγκατέλειψαν, κλέβοντας άλλο αμάξι.
Για τον εντοπισμό τους στήθηκε επιχείρηση στην ευρύτερη περιοχή χωρίς όμως να υπάρξει κάποιο αποτέλεσμα, ενώ κλιμάκιο αστυνομικών της Ασφάλειας μετέβη στα Πατήσια, προκειμένου να συλλέξει τους κάλυκες από τα όπλα των δραστών για να σταλούν για βαλλιστική εξέταση.

Σύμφωνα με τις αρχές, το γεγονός ότι δεν φορούσαν κουκούλες οι δράστες διευκολύνει τον εντοπισμό τους.

star.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!