tromaktiko: Καταργούμενα σχολεία

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

Καταργούμενα σχολεία



Προς απάντηση ορισμένων.. στα περισσότερα δημόσια σχολεία μέσος όρος μαθητών 21-25 παιδιά.. στο Αρσάκειο μέσος όρος τμήματος 28 παιδιά..
στα περισσότερα δημόσια δάσκαλοι και επιμέρους ειδικότητες δεν εργάζονται αλλά παραδίδουν τυφλά τα μαθήματα κι όποιος μάθει έμαθε.. στο Αρσάκειο θέλεις δεν θέλεις θα μάθεις.. τελικά ποιοι δουλεύουν και που και πως..
όλα έχουν να κάνουν με την ευσυνειδησία του εκπαιδευτικού και όχι με το νούμερο των μαθητών.. και όσον αφορά την μισθολογική κατάσταση τους.. σε σχέση με τα ωράρια τους και τις αργίες τους.. (λαμβάνοντας υπ'' όψιν το γεγονός πως και οι βαθμοί δίδονται πάντα μέσα στο ωρολόγιο πρόγραμμα τους που σημαίνει λιγότερες ώρες διδασκαλίας) μια χαρά πληρώνονται.. Επαναλαμβάνω εάν δεν τους αρέσει να πάνε στον ιδιωτικό τομέα όπου μία μέρα πριν από γιορτή κάνουν και μάθημα και γιορτή και τα παιδιά σχολούν κανονικά την ώρα που θα έπρεπε και τους βαθμούς τ! ους δίνουν απόγευμα εξυπηρετώντας και τους εργαζόμενους γονείς.. και τα λοιπά και τα λοιπά ... τα ζούμε τα ξέρουμε ας αφήσουμε την κλάψα πια!!! Με εκτίμηση μια εργαζόμενη που τουλάχιστον έχει αίσθηση της ευθύνης... όπως υπάρχουν και εκπαιδευτικοί παρόμοιοι αλλά που δυστυχώς μέσα στην πλειονότητα των κηφήνων δεν φαίνονται!Επομένως ΜΗΝ ΜΙΛΑΜΕ για ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΓΟΝΕΩΝ αλλα μόνον ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ στην προκειμένη περίπτωση που λειτουργούν και ως υποκινητές. Αρκετά ας εργαστούν και λίγο..!!

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!