tromaktiko: Σχετικά με την ανάρτηση "Εξαφάνισαν Θράκη - Αιγαίο και Κρήτη | Τυχαίο;"

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

Σχετικά με την ανάρτηση "Εξαφάνισαν Θράκη - Αιγαίο και Κρήτη | Τυχαίο;"



Ο Βασιλόπουλος ειναι το μοναδικό Super Market Που πάω εδώ και χρόνια γιατι όπως ειπε και ένας άλλος αναγνώστης σας ειναι...
 (αφορά: http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/03/blog-post_2488.html)
ενα σουπερ μάρκετ ελληνικό και πολύ κοντά στα εθνικά ζητήματα,καταρχήν σε όλα του τα Σουπερ Μαρκετ υπάρχει η Μακεδονική σημαία εντος καταστήματος και φυσικα η Ελληνικη.

Πραγματικά δε μου άρεσε η διαφήμιση που είδα για τους προαφανείς λόγους και περιμένω απαντήσεις απο το Ελληνικό Σουπερ Μαρκετ.

Κατα τη γνωμη μου αποκλειετε να ευθύνεται η ιδια η αλυσίδα γιατι άν έκανε κάτι τέτοιο μονο ζημιά θα είχε και όχι όφελος ειδικά που τελευταία κοιτάμε τα πάντα που βλέπουμε και ειδικά μετα τη βονταφον και την πατάτα της εταιρίας αυτής, καθώς επίσης και οτι το σουπερ μαρκετ αυτο ειναι αγαπητό για αυτο το λόγο ακριβώς, δηλαδή οτι ειναι κοντά στον Ελληνα.

Πιστεύω οτι η Πατάτα έγινε απο την διαφημιστική εταιρία και οι ανυποψιαστοι ιδιοκτήτες είδαν μια καλή διαφήμιση και την ενέκριναν ή ο υπεύθυνος για τις διαφημίσεις την ενέκρινε.

ΠΑΡΟΛΑΥΤΑ περιμένω να Απαντήσει η αλυσίδα με μια ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ δικαιολογία και να δώσει το καλό παράδειγμα και ποινή ώστε να μην συνεχιστούν οι ανθελληνικές προοπτικές άλλων εταιριών.

Την Μακεδονία την δείχνει την μισή και όχι το κομματι που οι Σκοπιανοι θεωρούν Δικό τους, δηλαδή δείχνει καθαρα Καστορια Φλωρινα Χαλκιδικη Κοζανη Θεσσαλονικη και λοιπα και μάλιστα λεει οτι παιρνει φασόλια απο την Καστοριά (για να λέμε του σωστου το δίκιο)

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!