tromaktiko: Περί απεργίας...συνέχεια

Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Περί απεργίας...συνέχεια



1) Η απεργία είναι το δικαίωμα ενός εργαζόμενου για διεκδίκηση καλύτερων όρων εργασίας και η απόφαση για την τέλεσή της λαμβάνεται κάτω από ένα καθεστώς ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ.Η μη αποδοχή της απόφασης μιας πλειοψηφούσας αρχής συνιστά δημοκρατική ενέργεια;


2)Μιλάτε για χαμένα μεροκάματα που τα έχετε ανάγκη.Οι υπόλοιποι δεν έχουν ανάγκες;Κατά εσάς ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ έχετε.

3)Σας έγραψα τους τρόπους που μπορεί κάποιος που δεν συμφωνεί με την απεργία να αντιδράσει.Σχόλιο και επ'αυτού..μηδέν.Τι να γράψετε;Ότι δεν αποδεχόμαστε τα κέρδη που προέκυψαν από μια απεργία που δεν συμμετείχαμε;Αυτό για να το κάνεις θέλει... βαρίδια και αυτά τα σέβεσαι.Αλλά τα ΜΥΡΜΗΓΚΑΚΙΑ δεν διαθέτουν.

4)Μιλάτε για τα δικαιώματα της εργασίας. Η εργασία (παραγωγή ενός προιόντος) δεν επιτελείται συνήθως ατομικά αλλά ομαδικά.Το δικαίωμά σας λοιπόν αυτό δεν γεννά και υποχρεώσεις έναντι των ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ σας;Σκεφτείτε λίγο τη λέξη "ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ".

5)Φασισμός είναι μιά σύνθετη ορολογία που κύριο χαρακτηριστικό της είναι η επιβολή των ολίγων έναντι των πολλών καταλύοντας κάθε έννοια δημοκρατίας και διεκδίκησης.Εάν για εσάς αυτό είναι "δημοκρατία" αντιλαμβάνομαι πλήρως γιατί ως ΕΘΝΟΣ φτάσαμε ως εδώ.Όσον αφορά το ύφος μου που αναφέρει ο πρώτος συντάκτης,είναι το ύφος που έχω πάντα απέναντι σε ανθρώπους που αγνοούν το πρώτο πληθυντικό στην κλίση της προσωπικής αντωνυμίας αντικαθιστώντας το με το ΕΓΩ.

Κλείνοντας σας επισημαίνω πως στα γραφόμενά σας καταφέρατε μη επιχειρηματολογώντας να έχω την άποψη πως ο συντάκτης των επιστολών ήταν ο ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ.Άλλη φορά γράψετε κάτι και για την ταμπακιέρα και δέστε στο λεξικό τη μετάφραση των λέξεων ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-ΦΑΣΙΣΜΟΣ-ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ-ΔΙΚΑΙΩΜΑ

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!