tromaktiko: Ξεπερνά τον εαυτό του ο Βαλβέρδε

Δευτέρα 7 Μαρτίου 2011

Ξεπερνά τον εαυτό του ο Βαλβέρδε



Η ολοκλήρωση της 25ης αγωνιστικής της Super League βρήκε τον προπονητή του Θρύλου Ερνέστο Βαλβέρδε να πλεονεκτεί πέντε βαθμών της προηγούμενης θητείας του στον «ερυθρόλευκο» πάγκο την αντίστοιχη αγωνιστική.


Κάθε ρεκόρ δείχνει διατεθειμένος να καταρρίψει ο φετινός Ολυμπιακός! Η εύκολη νίκη με 3-0 επί του Εργοτέλη, που συνδυάστηκε από εκπληκτική εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο πέρα από τη διεύρυνση του απόλυτου στο Καραϊσκάκη και το «12 στα 12» στιγμάτισε και την ....πιστοποίηση της ανωτερότητας, που διακατέχει την φετινή ομάδα συγκριτικά με αυτή, της προπέρσινης θητείας του Ερνέστο Βαλβέρδε στον «ερυθρόλευκο» πάγκο.

Ο Ολυμπιακός πλέον, προηγείται 13 βαθμών του δεύτερου και καταϊδρωμένου Παναθηναϊκού, που έχει ... μείνει ακόμη στα όσα ακολούθησαν του ντέρμπι της 19ης Φεβρουαρίου. Το στοιχείο, όμως, που συνιστά είδηση, είναι ότι ο φετινός Θρύλος πλεονεκτεί πέντε βαθμών της ομάδας, που προπονούσε πριν από δύο χρόνια ο Βάσκος τεχνικός την αντίστοιχη αγωνιστική και την οδηγούσε εκ του ασφαλούς προς την κατάκτηση του νταμπλ.

Για όσους δεν θυμούνται, η 25η αγωνιστική της προπέρσινης σεζόν είχε βρει τον Ολυμπιακό να αποσπά 0-0 από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και να φτάνει στους 59 βαθμούς, έναντι των 64, που κατέχει αυτή τη στιγμή!

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένουμε μέχρι πού θα φτάσει ο φετινός Ολυμπιακός και πόσα ρεκόρ ακόμη θα καταρρίψει.

www.katimagiko.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!