tromaktiko: Δίνουν μάχη αυτή την ώρα να κρατήσουν ανοιχτή την Εθνική

Δευτέρα 7 Μαρτίου 2011

Δίνουν μάχη αυτή την ώρα να κρατήσουν ανοιχτή την Εθνική



-Χιονίζει και στην Εθνική οδό, όπου σε πολλά σημεία χρειάζονται αλυσίδες
-Αλυσίδες προς Καρπενήσι και Δομοκό
-Τα ξημερώματα θα πέσει το πολύ χιόνι στη Λαμία
Ο χιονιάς έχει κάνει έντονη τη παρουσία του σε όλη την Στερεά, αφού έχει αρχίσει να χιονίζει ακόμη και σε περιοχές με πολύ χαμηλό υψόμετρο.

Η κίνηση στην εθνική οδό είναι αυξημένη από το μεσημέρι, αφού οι περισσότεροι βιάστηκαν να επιστρέψουν για να μην τους πιάσει ο χιονιάς.

Σε πολλές περιπτώσεις παρατηρήθηκαν καθυστερήσεις, ενώ οι αλατιέρες δουλεύουν πυρετωδώς, τόσο στην εθνική όσο και στο δευτερεύον οδικό δίκτυο για να κρατήσουν τους δρόμους ανοιχτούς.

Στην Εθνική αυτή τη στιγμή έχουμε έντονη χιονόπτωση στους Αγ. Θεοδώρους, στα όρια των νομών Μαγνησίας και Φθιώτιδας, στην περιοχή του Αγ. Κωνσταντίνου και των Καμένων Βούρλων, στη Τραγάνα και στο Μαρτίνο, στη Μαλεσίνα και στη Μαλακάσα.

Αυτή την ώρα αλυσίδες χρειάζονται στους Αγ. Θεοδώρους, στο Μαρτίνο και στη Μαλακάσα, ενώ οι αλυσίδες είναι απαραίτητες προς Καρπενήσι και Δομοκό και ίσως λίγο αργότερα προς Μπράλο.

Στη φωτογραφία, την οποία μας έστειλε αναγνώστης, βλέπετε οδηγούς που προσπαθούν να βάλουν αλυσίδες στον δρόμο Λαμίας-Δομοκού νωρίς το απόγευμα.

Στη Λαμία ήδη το έχει στρώσει στα βόρεια προάστια. Το πολύ χιόνι όμως αναμένεται από τις πρώτες πρωινές ώρες και μετά. Οι προγνώσεις επιμένουν ότι το χιόνι μέσα στη πόλη θα ξεπεράσει τα 10 εκατοστά.

LamiaReport.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!