tromaktiko: Να συνεχίσετε να ζείτε καλά.Θα αργήσω να έρθω κοντά σας!

Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

Να συνεχίσετε να ζείτε καλά.Θα αργήσω να έρθω κοντά σας!



Η Ιαπωνία παραμένει σιωπηλή και εναποθέτει τις ελπίδες της σήμερα πίσω από τους ανώνυμους εργαζομένους...
που προσπαθούν με τρομερό κίνδυνο της ζωής τους να θέσουν(;) υπο έλεγχο τις κτυπημένες εγκαταστάσεις παραγωγής ενέργειας της Φουκουσίμα .
Οι 180 εργαζόμενοι αντιμετωπίζουν επίπεδα ακτινοβολίας δεδομένου τα οποία βρίσκονται στα ύψη και δηλώνουν ότι κάνουν τις πιό απελπισμένες προσπάθειες για να σταματήσουν τους αντιδραστήρες και τις ράβδους καυσίμων που διαρρέουν όλο και περισσότερη ακτινοβολία στην ατμόσφαιρα.
Μερικοί εμπειρογνώμονες δηλώνουν ότι οι «ήρωες» αυτοι που συμμετέχουν στην αποστολή αυτοκτονίας μπορούν να υποστούν σοβαρά προβλήματα υγείας και ίσως και για το υπόλοιπο της ζωης τους .Ελικόπτερα και φορτηγά ελέγχου της αστυνομίας χρησιμοποιούνται για να πετάξουν νερόστους αντιδραστήρες και τις εκτεθειμένες λίμνες αποθήκευσης πυρηνικών καυσίμων.
Η εθνική τηλεόραση της Ιαπωνίας έχει πάρει συνέντευξεις από τους συγγενείς των εργαζομένων, όπου οι χειριστές των εγκαταστάσεων επιμένουν να κράτησον την ανώνυμια τους.Μια γυναίκα δήλωσε οτι ο πατέρας ότι της έχει δεχτεί τη μοίρα του «όπως μια ποινή θανάτου».
Μια γυναίκα επίσης είπε οτι ο σύζυγός της συνέχιζει να εργάζεται ενώ είναι πλήρως ενήμερος για τον «βομβαρδισμό» ακτινοβολίας που δέχετε, της έστειλε ένα email όπου της έγραφε «Παρακαλώ συνεχίστε να ζείτε καλά, δεν θα μπορώ να είμαι κοντά σας στο σπίτι για μερικό καιρό.»
Οι εργαζόμενοι είναι γνωστοί ως «οι πενήντα της Φουκουσίμα» επειδή είναι εκείνοι που με κίνδυνο της ζωής τους κυκλοφορούν στις πιο μολυσμένες περιοχές των εγκαταστάσεων προσπαθώντας να «σώσουν» την Ιαπωνία!!
http://www.7news.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!