tromaktiko: H μαγκιά των οδηγών!

Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

H μαγκιά των οδηγών!



Σαν καλός φοιτητής σήμερα αποφάσισα να πάω να παρακολουθήσω μια θεωρία στο τ.ε.ι. Πειραιώς.
Πέρασα από 4 περίπτερα δίχως κάποιο να διαθέτει εισιτήρια. Μπήκα στο λεωφορείο λοιπόν…

Στο γυρισμό πήρα το 807 (Κορυδαλλός-Αιγάλεω) στη 2η Κορυδαλλού. Για όσους δεν ξέρουν, ο ο.α.σ.α. κατήργησε τις γραμμές που ανέβαιναν επί έτη στην πόλη των Αθηνών, αφήνοντάς μας, στη θέση των, τις γραμμές που πάνε στο Αιγάλεω, ενώ η γραμμή των Αθηνών περνούσε από το Αιγάλεω! Η γραμμή αυτή τώρα, είναι γεμάτη κόσμο, μια και τα λεωφορεία δεν είναι τύπου «φυσαρμόνικας». Έτσι και σήμερα στις 2:04 που μπήκα ήταν γεμάτο κόσμο. Ο οδηγός ως συνήθως από την κούραση, δεν άνοιξε την πίσω πόρτα, που είχε λιγότερο κόσμο και θα χωρούσα, αλλά τη μεσαία μόνο. Ευτυχώς, στριμώχτηκα και αιωρούμουν κατά τη διάρκεια της διαδρομής. Μια γυναίκα με παιδί και καρότσι, δεν μπήκε και ευτυχώς όπως θα διαβάσετε.

Στις 2:15 στη στάση: Ηπείρου ( όπου εδώ και έτη αναγράφεται και λάθος γραμμή ότι περνάει από εκεί,αλλά ουδείς ενδιαφέρεται,) επί του πεζοδρομίου είχε σταθμέυσει ένα φορτηγό που είχε ήδη αδειάσει το εμπόρευμά του στο ζαχαροπλαστείο με τον οδηγό του να βρίσκεται εντός του ζαχαροπλαστείου. Ο οδηγός του λεωφορείου, χτυπούσε εκνευριστικά την κόρνα για πολλά δευτερόλεπτα. Δεν ήθελε να περιμένει 1 λεπτό ώστε να τελειώσει τη δουλειά του ο άνθρωπος(έγραφε τα τιμολόγια νομίζω). Του φώναξε λοιπόν ο οδηγός του φορτηγού, πως έχουν ήδη περάσει 4 λεωφορεία από το σημείο. Νευρίασε ο ακριβοπληρωμένος οδηγός του ο.α.σ.α. ο άρτια εκπαιδευμένος, ο μειλήχιος και εξυπηρετικός άνθρωπος αυτός, και πάτησε γκάζι, βρήκε τον καθρέπτη του φορτηγού, δεν σταμάτησε το λεωφορείο, μέχρι που έσπασε ο καθρέπτης, έσπασαν 1 ή 2 τζάμια του λεωφορείου που βρίσκονταν στην δεξιά πλευρά… Το κεντρικό μεγάλο τζάμι έσπασε με το δεύτερο τράνταγμα. Έγινε χιλιάδες κομματάκια. Οι επιβάτες που κάθονταν κοντά σε αυτά γέμισαν με τα χιλιάδες γυάλινα κομματάκια και τα υπόλοιπα τα φαντάζεστε. Γέμισαν οι ζακέτες τους με τζάμια, τα μαλλιά τους και δη ένας κύριος αν δεν φόραγε τα γυαλιά τύπου μάσκας θα έμπαινε το γυαλί στο μάτι του. Ο οδηγός δεν άνοιγε τις πόρτες για να φύγουμε, παρά μόνον όταν άκουσε αρκετές διαμαρτυρίες. Το λεωφορείο σταμάτησε κι επιστρέψαμε με τα πόδια!

Για όσους σκέφτηκαν γιατί δεν έστειλα το μήνυμα αυτό στον ο.α.σ.α. τους εξηγώ ότι έχω κάνει πάρα πολλά παράπονα στο αρμόδιο τμήμα, αλλά τα πράγματα αντί να βελτιώνονται, χειροτερεύουν, τους έχω στείλει 3 ηλ. μηνύματα στα οποία δεν έλαβα απάντηση και σε ένα που έλαβα, μου δηλώνουν μη υπεύθυνοι για την ομαλή λειτουργία. Μπράβο στους κυρίους που απεφάσισαν την 40% αύξηση εισιτηρίου με ταυτόχρονη μη αύξηση, αλλά μείωση των παρεχομένων υπηρεσιών.



ΖΟΥΜΕ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ Η ΑΝΤΙΛΟΓΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΑ ΚΑΘΕ ΤΙ ΔΗΜΟΣΙΟ!!!

 ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!