tromaktiko: Microsoft: Στις 14/3 η παρουσίαση και η κυκλοφορία του Internet Explorer 9

Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

Microsoft: Στις 14/3 η παρουσίαση και η κυκλοφορία του Internet Explorer 9



Σχεδόν έναν χρόνο μετά την παρουσίαση της πρώτης beta έκδοσης του Internet Explorer 9, η Microsoft θα παρουσιάσει την επίσημη έκδοση του browser της.
Tην Δευτέρα 14 Μαρτίου η εταιρεία θα παρουσιάσει στο South by Southwest Interactive Festival (SXSWi) την προσπάθεια της να κάνει μία δυναμική επιστροφή στην αγορά των browsers με τον Internet Explorer 9.


H έκδοση Release Candidate έχει ήδη κυκλοφορήσει από τις αρχές Φεβρουαρίου ενώ η τελική έκδοση του Internet Explorer 9 θα αρχίσει να γίνεται διαθέσιμη στους χρήστες από τις 9 μ.μ. (ώρα Η.Π.Α.-Ειρηνικού) στις 14/3. Σε σχετικό blog post ο Ryan Gavin εκ των επικεφαλής ανάπτυξης του browser δήλωσε πως η νέα έκδοση του Internet Explorer προσφέρει ένα "πιο όμορφο διαδίκτυο".


Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση Όνομα: Untitled.jpg Εμφανίσεις: 0 Μέγεθος: 43,2 KBΣτην εκδήλωση παρουσίασης, σύμφωνα με τον Gavin, αναμένονται κάποιες τελευταίες εκπλήξεις σχετικά με τον browser. Kάποιες από τις ήδη γνωστές είναι η σμίκρυνση της γραμμής εντολών και εργαλείων, η δυνατότητα δημιουργίας pin στην Windows task bar, η νέα JavaScript μηχανή με την ονομασία Chakra κ.α. H Chakra αποδείχθηκε πως έχει τις ταχύτητες επιδόσεις σε σχέση με τους αντιπάλους της, με κριτήριο τις επιδόσεις στο WebKit SunSpider benchmark. Στο κομμάτι της ασφάλειας ο Internet Explorer 9 φέρνει μαζί του την λειτουργία "do not track".


Ως γνωστόν ο Internet Explorer 9 είναι συμβατός μόνο σε συστήματα Windows Vista και Windows 7 και όχι σε Windows XP.

http://www.adslgr.com/
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!