tromaktiko: Απάντηση στην κυρία για το Real Housewives

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

Απάντηση στην κυρία για το Real Housewives



Αν εσάς κυρία μου σας αρέσει να πετάτε τα χρήματά σας να πηγαίνεται στην Μύκονο και στο εξωτερικό να δείχνετε οτι είσαστε χωρισμένη...(αφορά http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/03/real-housewives.html )
για να το παίζεται και καλά ανεξάρτητη και αδέσμευτη και ένα σορό άλλα είναι δικό σας θέμα και να κάνετε οτι θέλετε. Άμα θέλετε μπορείτε να πέσετε ακόμα και από το μπαλκόνι. Τις απόψεις σας όμως δεν θα τις επιβάλλετε στην κοινωνία και ούτε θα προσπαθείτε να επιβάλλετε το πρότυπό σας στους άλλους.

Από τα περισσότερα σχόλια που έχω διαβάσει και είναι κατά του Real Housewives συμφωνώ με όλα και δεν είπε κανένας οτι αντί να προσέχουμε τον εαυτό μας θα πρέπει να είμαστε φτωχοί και άρρωστοι. Αυτά είναι επιχειρήματα δική σας επινοήσεως μάλλον επειδή έχετε χρήματα τα πετάτε από εδώ και από κει και έχετε ως πρότυπο μια από αυτές τις γυναίκες.

Δεν έχω παρακολουθήσει ποτέ αυτή την σειρά παρά μόνο κάποια μικρά βιντεάκια στο διαδύκτιο. Αυτό που με κάνει να νευριάζω περισσότερο είναι οτι όλες οι γυναίκες ή σχεδόν όλες έχουνε χωρίσει και το λένε κιόλας στην σειρά,κατ' αυτόν τον τρόπο διαδίδουν ένα πρότυπο οτι θα πρέπει όλες οι γυναίκες της Ελλάδας που έχουν κάνει οικογένεια να παρατήσουν την οικογένειά τους και να χωρήσουνε. Προέρχομαι από οικογένεια χωρισμένων γονέων και θέλω να πώ οτι πίσω από έναν χωρισμό σε μια οικογένεια υπάρχει πολύ πίκρα και τα σπασμένα τα πληρώνουνε τα παιδιά. Δεν μαρέσει να βλέπω τέτοια πρότυπα να τα διατυμπανίζει η τηλεόραση. Και εντάξει για την γνωστή showbiz και τους τραγουδιστές τα ξέρουμε από χρόνια πως είναι τα πράγματα αλλά τουλάχιστον δεν θα μπορούσαν να βάλουνε κάποια άλλη ονομασία σε αυτή την εκπομπή ήταν ανάγκη να την λέγανε νοικοκυρές?

Επίσης αν υπήρχε μια παρέα 6 αντρών πετυχημένων τα ίδια θα λέγανε όλοι και για τους άντρες αυτούς. Μάλλον εσείς νομίζετε οτι όλοι όσοι βρίζουν τις γυναίκες αυτής της σειράς είναι άντρες μισογύνηδες, αμ δε. Η ζήλεια που λέτε θα υπάρχει και θα είναι περισσότερο από τις γυναίκες που το βλέπουν αυτό, οι άνδρες δε θέλουν τέτοια πρότυπα γυναικών πλέον που το μόνο που κοιτάζουν είναι το πορτοφόλι τους. Αυτά ευτηχώς για μένα στον καιρό που ζούμε τελειώνουν σιγά σιγά.

Α, και κάτι τελευταίο. Φαίνεται πως δεν έχετε καταλάβει καθόλου την απόγνωση του κόσμου από την ανεργεία και τα οικονομικά του προβλήματα. Εύχομαι να μην σας αγγίξουν.


ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!