tromaktiko: Απάντηση σε: "Top 10 - Τα πιο απίστευτα επιδόματα του Ελληνικού Δημοσίου"

Δευτέρα 7 Μαρτίου 2011

Απάντηση σε: "Top 10 - Τα πιο απίστευτα επιδόματα του Ελληνικού Δημοσίου"



Ενώ εσύ αγαπητέ τι θέλεις να μας πείς ? Οτι οι καλοπληρωμένοι τεμπελαράδες του δημοσίου δεν είναι μια από τις πολλές αιτίες για την συσσώρευση ελλειμάτων ?
(αφορά http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/03/top-10_06.html ) Και δεν λέω οτι όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι είναι έτσι αλλά μην ακούω γκρίνιες τώρα για μπόμπολες βαρδυνογιάννιδες κτλπ. Ο μπόμπολας και ο κάθε μπόμπολας βεβαιως και ευθύνεται για τα σημερινά χάλια εφόσον φοροδιαφεύγει και εισφοροδιαφεύγει. Αλλά και οι υπόλοιποι κλάδοι των ΔΥ με το κάθε επίδομα της πλάκας έχουν και αυτοί μερίδιο ευθύνης.

Όσο για το επίδομα κεραίας επειδή από οτι κατάλαβα είσαι οδηγός ΜΜΜ και σε αφορά, ας μας πείς εσύ τις διαδικασίες που πρέπει να ακολουθήσει κάποιος για να βάλει κεραία να ακούει ραδιόφωνο κτλπ, που και αυτό δεν χρειάζεται στο τρόλλεϋ και πόσος χρόνος απαιτείται για αυτό και μην πετάς εξυπνάδες του τύπου "πήγαινε εσύ να δείς και μετά πές μας" αυτά τελειώσανε πλέον.

Όσο για τον κύριο που έκανε την αναφορά για όλα τα επιδόματα. Δε μπορώ να ξέρω από τα γραφόμενά του αν είναι πράσινος παπαγάλος πάντως καλά κάνει και ενημερώνει τον κόσμο εφόσον οι πληροφορίες του είναι ορθές για το τι γίνεται στο δημόσιο με τα άχρηστα επιδόματα.
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!