tromaktiko: Η Αγία Γραφή το μεγαλύτερο best seller όλων των εποχών

Σάββατο 23 Απριλίου 2011

Η Αγία Γραφή το μεγαλύτερο best seller όλων των εποχών



του Γιώργου Ζαγόρη & Απόστολου Χρ. Βαβύλη
Παρά την σφοδρή πολεμική, παρά τους «εξυπνάκηδες» και κάθε είδους γυρολόγους που δείχνουν να επιλέγουν κάθε χρόνο ειδικά αυτές τις ημέρες για να μας πουν είτε ότι ο Χριστός δεν αναστήθηκε γιατί δεν είχε πεθάνει...
! Και ότι μετά έζησε με την Μαρία την Μαγδαληνή στην Άπω Ανατολή. Είτε ότι το Άγιο Φως ανάβει με φωσφόρο, ή ότι η Βίβλος είναι η μυθολογία των Εβραίων και αμφισβητούμενης ακρίβειας και αξίας. ΚΑΙ ΟΜΩΣ!!! Ότι κι αν λένε, όσοι και όποιοι κι αν το λένε η Αγία Γραφή, η Βίβλος, η Παλαιά και η Καινή Διαθήκη δηλαδή, είναι το πιο πολυδιαβασμένο βιβλίο όλων των εποχών, το μεγαλύτερο best seller, το πιο πολυμεταφρασμένο βιβλίο όλων των εποχών, (η Καινή Διαθήκη έχει μεταφραστεί σε περισσότερες από 2200 γλώσσες και διαλέκτους, όλη η Βίβλος σε περισσότερες από 500) και πράγμα εξαιρετικά περίεργο αλλά εξίσου ενδεικτικό και αποδεικτικό των όσων γράφουμε η Αγία Γραφή είναι το βιβλίο που…κλέβεται περισσότερο από κάθε άλλο στον κόσμο!!!

Όταν αποφασίσαμε να ηχογραφήσουμε στη δημοτική την Αγία Γραφή δεν μπορούσαμε ούτε καν να φανταστούμε το τι ενθουσιώδη υποδοχή θα είχε αυτή η ταπεινή μας προσπάθεια. Διαβάστε μερικά νούμερα: μέχρι σήμερα η ηχογραφημένη Καινή Διαθήκη σε Mp3 (ακούστε την ολόκληρη ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ) αποκτήθηκε από 160.000 ανθρώπους μέσα σε λιγότερο από 5 μήνες! Την σχετική ειδησεογραφία στο ιντερνετ διάβασαν περισσότεροι από 500.000 αδελφοί μας! Το site που έγινε για να κάνουμε προσιτή την Αγία Γραφή στους Έλληνες σε όλο τον κόσμο, μέσα σε 2 μήνες είχε περισσότερες από 80.000 επισκέψεις!!!

Οι ΨΑΛΜΟΙ ΤΟΥ ΔΑΥΙΔ, (ακούστε τους όλους ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ) έχουν αποκτηθεί μέχρι στιγμής από 3000 περίπου αδελφούς μας και όμως έχουν κυκλοφορήσει μόλις 15 μέρες!!!
Εμείς συνεχίζουμε με την ολοκλήρωση της Παλαιάς Διαθήκης (ακούστε δείγματα ΕΔΩ)

Το μεγαλύτερο θαύμα όμως είναι το γεγονός ότι ΟΛΟΙ οι συντελεστές έχουν εργαστεί ΔΩΡΕΑΝ! Μάλιστα ακούσατε καλά: ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΚΑΙΡΟΥΣ ΚΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΘΛΙΨΗΣ!

Ευχαριστούμε όλους όσους βοήθησαν και βοηθούν την προσπάθεια και προσευχόμαστε στον Χριστό που θα αναστηθεί σε λίγες ώρες να τους σκεπάζει, να τους φωτίζει, να τους γαληνεύει, να τους χαριτώνει.

Ευχαριστούμε λοιπόν:
ΤΟ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ
ΤΗ ROMFEA.GR
TΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΒΛΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ
ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΕΩΣ ΑΝΘΙΜΟ
ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΣ ΙΓΝΑΤΙΟ

ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΘΑΡΥΝΕΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ

ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΘΕΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΥΛΟΓΗΣΕ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ.

ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΣΤΙΣ 18/5 ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΣ, ΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ.

KAΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!
ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ ΠΑΣΧΑ!
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!