tromaktiko: Περί Δημοτικού Σχολείου Πυλών Καρπάθου...

Κυριακή 3 Απριλίου 2011

Περί Δημοτικού Σχολείου Πυλών Καρπάθου...



Αγαπητέ "ανώνυμε",
Λοιπόν, έχω νέα για σένα!
1. ΔΕΝ κλείνει το Σχολείο μας!

αφορά http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/04/blog-post_3759.html

Το αντίθετο μάλιστα!
Αναβαθμίζεται! Η Υφυπουργός Παιδείας κ.Χριστοφιλοπούλου ανακοίνωσε στο ραδιόφωνο χθες ότι θα γίνει τριθέσιο σχολείο εδώ, με μαθητές από άλλα δύο χωριά.Καταρχήν και έως ότου κτισθεί ένα εξαθέσιο σχολείο, κάπου στο νησί, που θα δώσει και πραγματικά αναβαθμισμένη ποιότητα στην εκπαίδευση των παιδιών μας!
2. Αν πρόσεχες καλύτερα τα δυο βιντεάκια που κυκλοφόρησαν, στην τελευταία εικόνα τους γράφει ποιος ακριβώς τα έφτιαξε! Δυο απόφοιτοι του Σχολείου μας μαθητές, που σήμερα ο ένας είναι Φοιτητής στο Πανεπιστήμιο της Κρήτης κι άλλη ήδη πτυχιούχος κοινωνιολογίας, με MASTER και άλλα..... Και φυσικά είναι πολλοί οι απόφοιτοι του Σχολείου μας, κοντά 70 % το ποσοστό, που ήδη τέλειωσαν πανεπιστημιακές Σχολές ή φοιτούν σ΄αυτές... Και βέβαια, μπήκαν ΟΛΟΙ με την πρώτη!
3. Αναρωτιέσαι " τι είδους ανθρώπους" παρήγαγε το σχολείο μας; Μπορείς να ρωτήσεις τους καθηγητές τους στο Γυμνάσιο ή το Λύκειο; Εκείνοι ξέρουν καλύτερα... Ένα ταξιδάκι άλλωστε εδώ, θα σου ήταν χρήσιμο.
4. Για τις "παλιές ιστορίες με τα αποκριάτικα" ... Μάλλον έχεις έλλειμμα ενημέρωσης! Εμείς δεν ασχολούμαστε με φαντάσματα... Για δες καλύτερα και προσεκτικότερα τα βιντεάκια κι αυτά που ακολουθούν...
5.Για τα υπόλοιπα που αναφέρεις σε σχέση με τις "διαφορές" που παρατηρούνται, καλό θα ήταν να καταστρωθεί μια τέτοια έρευνα... Μου δίνεις εξαιρετική ιδέα! Θα την προτείνω σε κάποιον από τους φοιτητές - μαθητές μου!
6. Έχεις δίκιο! Το νησί μας δεν είναι το κέντρο του κόσμου! Είναι όμως το κέντρο της ζωής μας! Και θα συνεχίσουμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο γι' αυτό!
7. Με τους...μπαμπούλες επίσης δεν έχουμε σχέση!
8. Για τις ....παρωπίδες που γράφεις, μήπως πρέπει να τις βγάλει κάποιος άλλος;

Με τιμή και επωνύμως,
π.Καλλίνικος, ο (ευτυχής) δάσκαλος του 1/θ Δημοτικού Σχολείου Πυλών Καρπάθου.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!