tromaktiko: Ζητάω τη βοήθειά σας σχετικά με ένα πρόβλημα που έχει προκύψει με τη ΔΕΗ

Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

Ζητάω τη βοήθειά σας σχετικά με ένα πρόβλημα που έχει προκύψει με τη ΔΕΗ



Λέγομαι Μ. και είμαι τεταρτοετής φοιτητής Μοριακής Βιολογίας και Γενετικής στην Αλεξανδρούπολη. Ωστόσο, η μόνιμη κατοικία μου είναι...
στο χωριό Ζέλι του Ν. Φθιώτιδας. Πλέον, το σπίτι μου δεν έχει ρεύμα, λόγω της ασυνεννοησίας που υπάρχει με τη ΔΕΗ.
Πριν από δύο περίπου χρόνια, ήρθε ένα λογαριασμός 700 ευρώ, για ένα σπίτι που είναι μόλις 40 τ.μ. Η μητέρα μου συγκέντρωσε το ποσό και πλήρωσε το λογαριασμό, ώστε να μην κοπεί το ρεύμα. Όμως, ο επόμενος λογαριασμός ήρθε 2.500 ευρώ και μετά 3.500 και μάλιστα για ρεύμα που δεν είχε καταναλωθεί. Αυτή τη στιγμή, βρίσκεται στα 6.200 ευρώ ο λογαριασμός. Όταν η μητέρα μου απευθύνθηκε στη ΔΕΗ Λιβαδειάς, έκαναν έλεγχο στον μετρητή, τον άλλαξαν και συνέχισαν να ζητούν το ίδιο ποσό, παρόλο που ο μετρητής είχε χαλάσει και η μέτρηση ήταν λανθασμένη. Όταν ο λογαριασμός έγινε τόσο μεγάλος, η μητέρα μου ζήτησε τη βοήθεια του Προϊσταμένου της ΔΕΗ Λιβαδειάς (κος Μωραΐτης), αλλά εκείνος της φέρθηκε αγενώς και αποφάνθηκε στο να διακόψει την ηλεκτροδότηση από το σπίτι. Έτσι, η οικογένειά μου αναγκάστηκε να φύγει από το σπίτι και ήρθε από πέρυσι να μείνει στο σπίτι που νοικιάζω στην Αλεξ/πολη και μάλιστα στη συγκεκριμένη περίοδο κι ενώ το σπίτι στο Ζέλι ήταν άδειο, ο λογαριασμός ανέβηκε από τα 3.500 στα 6.200 ευρώ.
Βέβαια, θέλουμε κάποια στιγμή να επιστρέψουμε σπίτι μας, αλλά δεν βρίσκεται κάποια λύση σε αυτό το σοβαρό ζήτημα. Και φαίνεται αδιανόητο να πληρώσουμε έναν τόσο εξωφρενικό λογαριασμό, καθώς παλαιότερα πληρώναμε το μέγιστο 100 ευρώ το τετράμηνο και δεν έχουμε τους ανάλογους πόρους, για να πληρώσουμε ένα τόσο μεγάλο ποσό. Γι' αυτό ζητώ τη βοήθειά σας, καθώς ξέρω ότι έχετε τη δύναμη και μπορείτε να μας βοηθήσετε.
Πριν λίγες μέρες μίλησα με τη Διευθύντρια της ΔΕΗ στη Λαμία και μου είπε ότι θα πρέπει να δώσουμε μπροστά 2.000 ευρώ και έπειτα τα υπόλοιπα να τα πληρώσουμε με διακανονισμό. Έτσι μόνο λέει μπορεί να συνδεθεί το ρεύμα. Και πάλι, το ποσό είναι εξωφρενικό, μας έχουν εκτοπίσει από το σπίτι μας και κανένας μα κανένας δε λέει να μας βοηθήσει με το συγκεκριμένο θέμα.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!