tromaktiko: Μεταφορά τηλεφώνου από ΟΤΕ

Παρασκευή 22 Απριλίου 2011

Μεταφορά τηλεφώνου από ΟΤΕ



Προ μιας εβδομάδας (14/4) πήρα τηλέφωνο στον ΟΤΕ για να μου μεταφέρουν το τηλέφωνο σε νεα διεύθυνση και περιοχή όπου και μετακομισα.
Την Κυριακή 17/4 ήρθε τεχνικός του ΟΤΕ για να ελέγξει τι ενέργειες πρέπει να γίνουν ώστε να πραγματοποιηθεί η μεταφορά, μας είπε ότι χρειάζεται να αλλάξουμε το καλώδιο όπου φτάνει μέχρι έξω (ήθελε ενισχυμένο όπως μας είπε) και να τοποθετήσουμε μια μικρή μεταλικη κολώνα για να είναι οκ απο τη μεριά μας. Όταν τακτοποιησαμε και τα δυο τους πήρα τηλέφωνο τη Δευτέρα 18/4 για να έρθουν να κάνουν ότι είναι προκειμένου να συνδεθω στο δίκτυο όπως πριν. Απο εκείνη τη μέρα καλώντας τους όλο μου λένε ψέματα όλο "αύριο" και "αύριο", είναι στον εργολάβο το θέμα και δεν προλαβαίνει κτλ. Όσο για όταν τους ζήτησα το τηλέφωνο του εργολάβου χαρακτηριστικά συνέχισαν να μου λένε ψέματα ότι δεν το έχουν. Σήμερα κάλεσα τον προϊστάμενο του ΟΤΕ όπου και ο ίδιος συνέχισε τις ίδιες μπούρδες, λέγοντας μου πως το αργότερο μέχρι την Τετάρτη του Πάσχα θα είναι έτοιμο...

Ζητάω κάτι ανθρώπινο κάτι αυτονόητο. Αλλά εδώ στο Ελλαδισταν αυτά είναι που πρέπει να φτύσεις αίμα για να τα αποκτήσεις.


ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!