tromaktiko: Επίσχεση εργασίας στο Ασκληπιείο της Βούλας

Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Επίσχεση εργασίας στο Ασκληπιείο της Βούλας



Σε επίσχεση εργασίας προχωρούν οι εργαζόμενοι στο Ασκληπιειο της Βουλας, επειτα απο αποφαση που παρθηκε στην Συνελευση των εργαζομενων... Εκπροσωποι των εργαζομενων αποφασισαν να μην εργαστουν μεχρι να τους καταβληθουν τα εξαιρεσιμα (υπερωριες, αργιες, νυκτερινες κλπ) απο τον Δεκεμβριο έως σήμερα.
Ο διοικητης του νοσοκομείου Νικολαος Ποθος υποσχεθηκε οτι θα κάνει οτι περναει απο το χέρι του για να ικανοποιηθουν τα αιτηματα και ζητησε υπομονη εως στις 17 Μαιου, πραγμα που δεν δεκτηκαν οι εργαζομενοι. Ειδικα το τμήμα των οδηγων απείλησε οτι δεν θα εργαστει ουτε για τα αναγκαια περιστατικα (πχ αιμοκαθαρσεις) αν η καταβολη δεν γίνει εως την Δευτερα, οπου ως τοτε θα βρίσκονται σε επισχεση.
Ατομα απο την νοσηλευτικη υπηρεσια φερονται να είπαν οτι θα τοποθετησουν τους συμβασιουχους ως προσωπικο ασφαλειας για την διευθετηση των νοσηλευομενων και οτι ουδεμια ευθυνη φερουν για την περιθαλψη των ασθενων απο την Δευτερα και μετα.
Οσοι ασθενεις και συνοδοι το εμαθαν ανησυχησαν και ζητησαν εξηγησεις και για την ωρα καθυσυχαστηκαν απο τους γιατρους που δηλωσαν οτι "και με τα δικά μας ΙΧ θα σας μεταφερουμε αν χρειαστει".
Ολοι ομως ειναι σε αναμονη για τις επόμενες συνελευσεις που εχουν προγραμματιστει για την παρασκευη και την δευτερα οπου και θα ληθφουν οι τελικες αποφασεις των εργαζομενων.
Παντως το τμημα μισθοδοσιας δηλωσε οτι εχει δρομολογησει της διαδικασιες εδω και 2 μηνες και ειναι θεμα της Παρεδρου.

αναγνωστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!