tromaktiko: Ε.Α.Κ.Χανίων: "Λουκέτο"...

Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

Ε.Α.Κ.Χανίων: "Λουκέτο"...



Την παύση κάθε δραστηριότητας από τις 30 Απριλίου και έπειτα, γνωστοποίησε την Τρίτη η διοίκηση του Εθνικού αθλητικού κέντρου Χανίων. Με μια δραματική ανακοίνωση που απευθύνεται σε όλους τους φορείς της πολιτείας στον νομό Χανίων, αλλά και...
 στον υπουργό πολιτισμού, Παύλο Γερουλάνο και τον ΓΓΑ, Παναγιώτη Μπιτσαξή, η διοικούσα επιτροπή του ΕΑΚ, δήλώνει ότι αιτία για την εξέλιξη είναι η απουσία χρηματοδότησης από την αρχή του έτους.

Ο πρόεδρος του ΕΑΚ Χανίων, Ιπποκράτης Μανουδάκης, σε δηλώσεις του στην Νέα Τηλεόραση, ανέφερε: «Με το αδιέξοδο που έχει επέλθει στην επικοινωνία μας με την ΓΓΑ, η χρηματοδότηση εξακολουθεί να μην έρχεται, με αποτέλεσμα στις 30 Απριλίου να μην μπορούμε πλέον να εξυπηρετήσουμε πλέον ούτε τις στοιχειώδεις ανάγκης υγιεινής. Όπως επίσης υπάρχουν και άλλα προβλήματα, αφού πλέον δεν μπορούν να μας εξυπηρετήσουν οι προμηθευτές μας, ενώ και οι εργαζόμενοι στο ΕΑΚ δεν πληρώνονται. Αυτό έχει ως συνέπεια, στις 30 Απριλίου, το ΕΑΚ Χανίων να σταματήσει να λειτουργεί.»

Η ενδεχόμενη παύση λειτουργίας του ΕΑΚ σημαίνει ότι το εθνικό στάδιο χανίων, το κολυμβητήριο χανίων και το κλειστό γυμναστήριο χανίων, θα κλείσουν και δεν θα πραγματοποιείται καμία αθλητική δραστηριότητα σε αυτά, με προφανείς αρνητικές συνέπειες για τον αθλητισμό του νομού.

Η ειρωνία της υπόθεσης είναι ότι, ενώ ένα μέρος της επιχορήγησης έχει εγκριθεί, τα χρήματα δεν έχουν κατατεθεί στον λογαριασμό του ΕΑΚ.

neatv.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!