tromaktiko: Απάντηση για τους μοτοσυκλετιστές

Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

Απάντηση για τους μοτοσυκλετιστές



Η απαντηση σε αυτο το θεμα με την φραση “τα πολλα λογια ειναι φτωχεια” ειναι οτι πιο αισχρο εχω ακουσει.
Γιατι δεν μπορείς να ισοπεδώνεις ετσι τις γνώμες ανθρωπων που βιωνουν καθημερινα κάποιες καταστάσεις και να αναφέρεις παραδειγματα, τα οποια εχουν προαναφερει προηγουμενοι παίζοντας το έξυπνος και προκλητικός.
Για κάποιους. το θεμα ειναι οτι πολλοι δεν βλεπουν και δεν αναγνωριζουν τι ασχημο κανουν αυτοι, αλλα παρα μονο βλεπουν το τι ασχημο κανουν οι υπολοιποι και στην προκειμενη περιπτωση αυτοι ειναι οι μοτοσικλετιστές..

Απο οτι καταλαβα εσυ δεν πρεπει να οδηγείς στην Ελλάδα, διοτι αν οδηγούσες θα παρατηρούσες οτι ολα οσα προανεφερες τα κανουν και οδηγοι ιχ με ακομα πιο μεγαλο τιμημα για τους άλλους. Διοτι η μοτοσικλετα μπορει να κανει πιο γρήγορους ελιγμούς απο ενα αυτοκινητο και ετσι μπορει πιο ευκολα να αποφυγει ενα δυστυχημα ή να δημιουργησει ενα μεμονωμενο δυστυχημα, το αυτοκινητο όμως δεν εχει την πολυτελεια να το κανει αυτο με τιμημα να παρασυρει οτιδηποτε βρεθει μπροστα του, όπως για παραδειγμα αλλο αυτοκινητο, και ακομα χειροτερα μια μοτοσικλετα, εναν ανθρωπο ή ακομα και ενα ζωο….
Άρα ο τίτλος του δημοσιου κινδυνου πλεον παει στους οδηγους ιχ, χωρις να αποκλειουμε το ενδεχομενο οτι μπορει να προκαλεσει κατι παρομοιο μια μοτοσικλετα….
Βεβαιως κατακρινω τις προσπερασεις και τους επικινδυνους μεσα στους στενους δρομους της πολης….
Κατι τελευταιο το να οδηγει ενας μοτοσικλετιστης πανω στις διαχωριστικες λωριδες, στις οποιες φυσικα εχει χωρο, δεν απαγορευεται, και στην προκειμενη περιπτωση το δυστυχημα που μπορει να προκληθει, παλι θα προκληθει απο οδηγο ιχ που θα αλλαξει λωριδα κυκλοφοριας χωρις να εχει προσεξει ποιος κινείται απο πισω του.
Για αυτο μην τα ισοπεδωνουμε ολα και μην βλεπουμε μονο τα προβληματα που προκαλουνε οι αλλοι, αλλα να δουμε και τα προβληματα που προκαλουμε και εμεις !!!!!



ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!