tromaktiko: Γιατί κύριοι του δικομματισμού γεμίσατε το δημόσιο με συμβασιούχους;

Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

Γιατί κύριοι του δικομματισμού γεμίσατε το δημόσιο με συμβασιούχους;



Το πελατειακό καθεστώς του δικομματισμού οδήγησε την χώρα σε ένα χώρο γεμάτο συμβασιούχους.


Το σφάλμα των πολιτικών να μπάζουν άτομα μέσου βύσματος είναι καταδικαστέο και παράνομο. Δεν μπορεί κάποιος που έχει μπάρμπα στην Κορώνη να βολεύεται, και ένα φτωχό παιδί να μένει άνεργο και να το εκμεταλλεύονται οι πλουτοκράτες.
Η κατάντια της πολιτικής ανικανότητας των πολιτικών να πουν την αλήθεια στον ελληνικό λαό για προσλήψεις στο δημόσιο που δεν πρόκειται να γίνουν ποτέ, αφήνει τους ανθρώπους να πιστεύουν ότι άκουσον άκουσον να γίνουν μόνιμοι.
Το ΔΟΥΝΟΥΤΟΥ που το έφερε ο δικομματισμός ασχέτως αν η νέα δημοκρατία δεν το ψήφισε φέρει η ίδια τεράστια ευθύνη. Η νέα δημοκρατία φούσκωσε το δημόσιο με συμβασιούχους που αντί το ΠαΣοΚ να τους ελέγξει να δει πώς μπήκαν όλοι αυτοί και με ποια κριτήρια, περίμενε να λήξουν οι συμβάσεις και να τους διώξει.
Τώρα πάμπολλοι συμβασιούχοι ζητούν να μείνουν στο δημόσιο, αλλά ξεχνούν ένα σημαντικό πράγμα, το ταμείο είναι μείον.
Τρία τα καίρια ερωτήματα που θέτει το trikalaweb:
1) Οι συμβασιούχοι πως μπήκαν στους δήμους μέσου ΑΣΕΠ?
2) Η κυβέρνηση της νέας δημοκρατίας ενώ ήξερε ότι τα ταμεία της Ελλάδος δεν μπορούσαν να πληρώσουν και άλλους δημόσιους υπάλληλους γιατί τους έπαιρνε για δουλειά?
3) Γιατί ενώ έχουν λήξει οι συμβάσεις κάποιοι διαμαρτύρονται να γίνουν αορίστου χρόνου?
Τα ερωτήματα αυτά τα ρωτάει και όλος ο κόσμος στην Ελλάδα και λένε καλά ρε παιδιά που πήγαν τα λεφτά? Δεν γίνεται να μπουν όλοι στο δημόσιο αυτό είναι αυτονόητο με τον δικομματισμό που κυβερνά στα τόσα χρόνια. Η τωρινή κυβέρνηση οφείλει να πάρει σωστές αποφάσεις και να μη κάνει και αυτή τα ίδια σφάλματα των προηγούμενων πελατειακών σχέσεων διογκώνοντας και άλλο το δημόσιο έλλειμμα.


http://www.trikalaweb.blogspot.com/
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!