tromaktiko: Αθλητικό Κέντρο Άγιος Κοσμάς

Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Αθλητικό Κέντρο Άγιος Κοσμάς



Την Κυριακή 3/4/11 διεξήχθησαν Διασυλλογικοί Π/Κ από τον ΣΕΓΑΣ και λόγω συμμετοχής του παιδιού μου έκανα μια βόλτα στις εγκαταστάσεις.
 Η κατάσταση είναι απερίγραπτη. Υπ όψιν ότι εκτός από τους συμμετέχοντες σε οργανωμένους αγώνες αθλούνται πολλοί ιδιώτες γιατί ήταν και Κυριακή.
Καταρχάς δεν υπάρχουν τουαλέτες. Δεν είδα ούτε μία πινακίδα. Για τους αθλητές υπήρχαν τρεις τουαλέτες στην γραμματεία που τις έβρισκαν μόνο με την οσμή. Θεοβρώμικες χωρίς χαρτί και σαπούνι. Τόσος κόσμος…
Τα στρώματα γυμναστικής πεταμένα και βρώμικα όπως βρώμικοι ήταν όλοι οι χώροι όπου μπαινόβγαιναν σχετικοί και άσχετοι καπνίζοντας
Το ταρτάν στο στίβο όπως μου είπαν τα παιδιά και ειδικά ο εξωτερικός διάδρομος έχει λακκούβες και εξογκώματα.
Ο περιβάλλοντας χώρος έχει αφεθεί στη μοίρα του μισοκατεστραμμένος με σκουριασμένα στραπατσαρισμένα κάγκελα απεριποίητα πράσινο και δένδρα ,κορμοί κομμένοι και πεταμένοι εδώ και εκεί ενώ στα κανάλια αποστράγγισης λιμνάζουν βρώμικα νερά που εκτός από τις οσμές αποχέτευσης που αναδύουν είναι και εστίες μόλυνσης με κινδύνους για την υγεία.
Επειδή πολλά παιδιά δεν επέστρεψαν στο σπίτι τους το μεσημέρι εννοείται ότι… θησαύρισε η καντίνα . Για ξεκούραση -χαλάρωση βέβαια σε τέτοιο περιβάλλον δεν μιλάμε .Ευθύνη βέβαια γι΄ αυτά έχουν οι διοργανωτές των αγώνων.
Οι υπόλοιπες εγκαταστάσεις και τα προπονητήρια που είδα είναι αφημένα στη μοίρα τους. Οποιαδήποτε περιγραφή είναι περιττή.
Γενικώς δεν φαίνεται να υπάρχει στοιχειώδης συντήρηση αλλά και φύλαξη.
Δυστυχώς εκεί στέλνουμε τα παιδιά μας για το… ευ αγωνίζεσθε.

ΥΓ. Δεν ξέρω πόσο κάνει ένα πιστόλι αφέτη για τις εκκινήσεις των δρόμων αλλά το να μην εκπυρσοκροτεί μία ,δύο ή και τρεις φορές είναι ντροπή και ασέβεια στους αθλητές .Παίζεις με το άγχος τους. Στην αρχαία εποχή θα σε …



ΑΝΑΓΝΏΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!