tromaktiko: Όμιλος ΣΚΑΪ μεγάλη οικογένεια

Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

Όμιλος ΣΚΑΪ μεγάλη οικογένεια




Ο εφοπλιστής Αλαφούζος με τις οικολογικές ευαισθησίες, πιστός στο καθήκον της ενημέρωσης μέσω του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ... τον οποίο και είναι ιδιοκτήτης και χρησιμοποιώντας τις γνωστές κατά το παρελθόν τακτικές εκφοβισμού και εκβιασμού προς τους εργαζόμενους τεχνικούς, εν μέσω 48ωρης απεργίας της Ε.Τ.Ι.Τ.Α. εκπέμπει κανονικά πρόγραμμα ενημέρωσης-ειδησεογραφίας-παραπληροφόρησης, γιατί επιτελεί κοινωνικό έργο ελπίζοντας να ανεβάσει την τηλεθέαση, εκμεταλλευόμενος το μεταβαλλόμενο πρόγραμμα των άλλων ιδιωτικών τηλεοπτικών σταθμών.

Αν νομίζει ότι έτσι θα κρατήσει τους τηλεθεατές κάνει μεγάλο λάθος γιατί μπορεί στους τυφλούς να βασιλεύει ο μονόφθαλμος αλλά την επόμενη μέρα οι τυφλοί θα βλέπουν και με τα 2 τους μάτια ενώ ο μονόφθαλμος το ΄χει χάσει για πάντα το μοναδικό του μάτι.

Όσο για τους εργαζόμενους για μια ακόμα μέρα σέρνονται στα δικαστήρια με παρουσία-παράσταση δικηγόρων από πλευράς εργοδοτών-καναλαρχών ούτε ενός, ούτε δύο, ούτε τριών αλλά 8 δικηγόρων Λεφτά δεν έχουν για τους εργαζόμενους έχουν όμως λεφτά με το τσουβάλι για να δίνουν σε 8 δικηγόρους για παράσταση σε ένα και μόνο δικαστήριο.

Αυτό κι αν δεν είναι σκάνδαλο!!!!!!

Εργαζόμενος τεχνικός
Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!