tromaktiko: Ένα μεγάλο μπράβο στους Οικονομολόγους όλου του κόσμου που δημιούργησαν τις ιδανικές συνθήκες για να φτάσουμε στο χάλι που φτάσαμε

Δευτέρα 25 Απριλίου 2011

Ένα μεγάλο μπράβο στους Οικονομολόγους όλου του κόσμου που δημιούργησαν τις ιδανικές συνθήκες για να φτάσουμε στο χάλι που φτάσαμε



Τους ευχαριστώ για αυτό το τέλειο σύστημα που θα δώσει ψίχουλα σε αυτόν που θα παράγει τα βασικά αγαθά και περιουσίες αμύθητες σε αυτόν που θα ποντάρει στην χρεωκοπία ολόκληρων λαών.
Τους ευχαριστώ που επινόησαν την αλάνθαστη λογική του ‘θα παράγω τηλεοράσεις αρκετές για τρείς γενεές και αν δεν σου φτάνουν τα λεφτά να τις αγοράσεις θα στα δανείσω’. Τέλος ένα μεγάλο μπράβο στους πολιτικούς μας που πήραν την πιο απλή αλήθεια , ότι το σύστημα έχει τα λαθάκια του και γεννά κρίσεις , και την μετέτρεψαν σε κυνήγι μαγισσών για την Ελληνική κοινωνία. Ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ μπράβο που μας έπεισαν ότι η μάγισσα που πρέπει να καεί για να βγούμε από την κρίση είναι ο αντιπαραγωγικός Δημόσιος Υπάλληλος, ο υπεραμοιβώμενος Ιδιωτικός, και ο συνταξιούχος που απλά βγήκε πολύ νωρίς στην Σύνταξη. Καλό κάψιμο λοιπόν …….. και μην ξεχνάτε όσοι μείνετε όρθιοι θα απολαύσετε επιτέλους την …Ανάπτυξη!!!


Υ.Γ. Μην σας παίρνει από κάτω, οι πολιτικοί μας είναι σίγουροι ότι έρχεται . Βρήκε λίγο κίνηση στην Κατεχάκη και καθυστέρησε ,αλλά είναι καθοδόν…..
 
ANAΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!