tromaktiko: Κλεάνθης Τσιρώνης...ο Πρόεδρος της ΑΠΑΤΗΣ!!!

Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

Κλεάνθης Τσιρώνης...ο Πρόεδρος της ΑΠΑΤΗΣ!!!



Μεγάλη ''απάτη'' ο πρόεδρος της Βαρβακείου ''κύριος '' (ο θεός να τον κάνει) Κλεάνθης Τσιρώνης.
Μόλις επέστρεψα από τα ψώνια μου στην βαρβάκειο από το μαγαζί του εν λόγω ΄΄κυρίου'' ο οποίος αν και ευκρινέστατα ζήτησα από έναν υπάλληλλό του ελληνικό αρνί εκείνος έπιασε και άρχισε να κόβει ένα αρνί το οποίο βρισκόταν δίπλα από τα ελληνικά και το οποίο ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΜΙΑ ΣΦΡΑΓΙΔΑ απάνω του ενώ συνέχιζα να του επισημαίνω ότι δεν το θέλω αυτό...με αποτέλεσμα όπως καταλαβαίνετε να γίνει μεγάλο τζέρτζελο!Σε κάποια φάση βγαίνει από μέσα από το μαγαζί ο Τσιρωνης ο οποίος με διαβεβαίωνε ότι ''είναι καλό'' αυτό και ότι αν τον πάρω ''θα τον θυμηθώ'' και άλλες πολλές τέτοιες αηδίες...φυσικά έγινε κόλαση και δεν το πήρα το αρνί που ηδη είχε κόψει ο υπάλληλος και στο τέλος ο ''κύριος'' πρόεδρος ο οποίος χαρίζει και αρνιά (ελληνικότατα φαντάζομαι) σε πρωινές εκπομπές μου είπε να μην ξαναπατήσω στο μαγαζί του!
Εν κατακλείδει αφήνω στην άκρη την παράνομη και αναίτια άρνηση παροχής υπηρεσιών και θα σταθώ στην φράση ΄΄πάρτο και θα με θυμηθείς''...λοιπόν εγώ σε θυμήθηκα κατευθείαν και πήρα τηλέφωνο στην αγορανομία και τους ανέφερα καταρχάς ποιος είμαι (πίστεψέ με με ξέρουν καλά), ανέφερα πως πουλάς αφράγιστα αρνιά , τους είπα ποιος είσαι και πίστεψέ με έκαναν πάρτυ!Και επειδή είμαι καλός ένα έχω να σου πω...την τετάρτη το πρωί θα σου ρθουν και θα μαι και γω εκεί να τραβαω βίντεο!!!

Άντε και καλό Πάσχα Κλεάνθη!
ANAΓΝΩΣΤΗΣ


Σ.Σ. : Ωστόσο σε τηλεφωνική συνομιλία που είχε συντάκτης μας, με τον Κο Τσιρώνη, μας διαβεβαίωσε πως ουδέποτε υπήρξε κάποια λογομαχία ή κάποιο περιστατικό στο μαγαζί του. Τόνισε πως τα Ελληνικά κρέατα είναι εβδομήντα λεπτά ακριβότερα από τα Σκοπιανά.



     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!