tromaktiko: Παίξτε μπάλα, δεν είναι αγγαρεία!

Σάββατο 9 Απριλίου 2011

Παίξτε μπάλα, δεν είναι αγγαρεία!



Καλός ο τουρισμός στις Σέρρες, αλλά άλλος δρόμος από νίκη και θέαμα κόντρα στο παράρτημα της Τρίπολης δεν υπάρχει! (19:00 NS4.
Με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα να τα έχει ψάλει στους ποδοσφαιριστές του για την εικόνα που είχαν στο ματς με τον Πανσερραϊκό την προηγούμενη αγωνιστική, οι «πράσινοι» πρέπει να κλείσουν με δύο νίκες το πρωτάθλημα και η αρχή θα γίνει την Κυριακή στο Ολυμπιακό Στάδιο κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Ο μοναδικός στόχος του Παναθηναϊκού είναι η κατάκτηση της δεύτερης θέσης και πρέπει αρχικά να κρατήσουν τη διαφορά των τριών βαθμών στη βαθμολογία των playoffs, κάνοντας το απόλυτο στα δύο εναπομείναντα ματς, και στη συνέχεια να πάρουν το εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ. Για να γίνει αυτό χρειάζεται συγκέντρωση σε όλα τα ματς, καθώς περιθώρια για άλλες γκέλες δεν υπάρχουν.

Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει καταλήξει στο σχήμα που θα παρατάξει, με τη μοναδική θέση που «παίζεται» να είναι στη δεξιά πλευρά της επίθεσης μεταξύ Λάζαρου και Γκοβού. Έτσι, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Τζόρβας, αριστερά ο Ιωαννίδης, δεξιά ο Βύντρα και αμυντικό κεντρικό δίδυμο θα είναι ο Μπουμσόνγκ με τον Σαριέγκι. Ο Ζιλμπέρτο αμυντικό χαφ έχοντας μπροστά του τους Καραγκούνη και Κατσουράνη. Στο αριστερό άκρο θα βρίσκεται ο Λέτο, ενώ στα δεξιά περισσότερες πιθανότητες συγκεντρώνει ο Χριστοδουλόπουλος αντί του Γκοβού. Φυσικά στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Σισέ.


http://www.leoforos.gr/
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!