tromaktiko: Edo Competitio SLR Black Arrow

Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Edo Competitio SLR Black Arrow



Μπορεί η εντυπωσιακή SLS AMG Gullwing να έχει αντικαταστήσει εδώ και καιρό την (επίσης εντυπωσιακή) SLR McLaren....

όμως ο κόσμος των βελτιωτών δεν πρόκειται να εγκαταλείψετε τα προηγούμενα supercar της αυτοκινητοβιομηχανίας από την Στουτγάρδη. Έτσι, λίγες ημέρες μετά την παρουσίαση του Edo Koenigsegg CCR, ο οίκος βελτιώσεων Edo competition αποκάλυψε μια νέα δημιουργία του, την Mercedes - Benz SLR Black Arrow

Η ομάδα της Edo competition ξεκίνησε τις αλλαγές από το αμάξωμα της SLR McLaren, το οποίο είναι βαμμένο σε χρώμα μαύρο ματ με μια υπερβολική δόση κόκκινου με το οποίο είναι χρωματισμένα όλα τα διακριτικά. Ακόμη νέας σχεδίασης είναι οι μαύρες ζάντες των 21 ιντσών διακριτικά σε συνδυασμό με νέες μαύρου χρώματος 21-ιντσών ζάντες αλουμινίου. Υπάρχουν, επίσης, νέες απολήξεις της εξάτμισης με ανοξείδωτο τελείωμα. Το εσωτερικό του γερμανικού supercar έχει φρεσκαριστεί συνδυάζοντας δέρμα και αλκαντάρα σε μαύρη απόχρωση. Στο ταμπλό, την κεντρική κονσόλα και τα πάνελ των θυρών έχουν χρησιμοποιηθεί κομμάτια από ανθρακονήματα τα οποία αναδεικνύουν τον (ούτως ή άλλως έντονο) σπορτίβ χαρακτήρα του γερμανικού supercar.

Στην καμπίνα ξεχωρίζει επίσης το νέο multimedia σύστημα με δορυφορική πλοήγηση και συνδεσιμότητα με Bluetooth και iPod, καθώς και μια κάμερα οπισθοπορείας που κάνει εύκολους τους χειρισμούς στάθμευσης.

Κάτω από το καπό της Edo Competition Mercedes-Benz SLR Black Arrow υπάρχει ο γνωστός κινητήρας κινητήρας V8 που διαθέτει τροποποιημένο υπερτροφοδότη, νέα εισαγωγή του αέρα , επαναχαρτογράφηση της ECU και νέα εξάτμιση . Το αποτέλεσμα είναι η ιπποδύναμη να φθάνει τους 722 ίππους στις 7.100 σ.α.λ. (από τους 650 ίππους που αποδίδει η εργοστασιακή έκδοση) και η μεγίστη ροπή στα 890 Nm.
Με αυτή τις τιμές ιπποδύναμης και ροπής, η Edo Competition Mercedes-Benz SLR Black Arrow επιταχύνει από τα 0 στα 100 χλμ./ ώρα σε μόλις 3,4 δευτερόλεπτα ενώ τα 300 χλμ/ώρα έρχονται σε 24,5 δευτερόλεπτα. Επιπλέον, η τελική ταχύτητα περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 345 χλμ/ώρα .















 auto24.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!