tromaktiko: Xημειοθεραπεία τέλος μέχρι νεωτέρας

Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Xημειοθεραπεία τέλος μέχρι νεωτέρας



Δεύτερη εβδομάδα που ο πατέρας μου και άλλοι 19 ασθενείς δεν προχώρησαν σε σχήμα ...
όλο αυτό το διάστημα και αφού επικοινώνησα με την κα M. αλλα και με ένα καρο δημοσιογράφους απ τα ανταποκριτικά γραφεία τις Θεσσαλονίκης....η κατάσταση παραμένει η ίδια αλλα χειρότερη για την ψυχολογία του κακόμοιρου πατέρα ιοθετώντας σχεδόν ότι "μας άφησαν στην μοίρα μας"!Η ενημέρωση δε από το Παπαγερωγίου είναι ότι δεν γνωρίζουμε ποτε και αν θα συνεχιστούν οι θεραπείες....η Μ. μίλησε με Λοβέρδο την προηγουμενη εβδομάδα και την διαβεβαίωσε ότι από την προηγουμενη Δευτερα το φάρμακο θα υπάρχει και στο Παπαγεωργίου....φήμες λενε ότι ήρθε μια μικρή ποσότητα όπου χορηγήθηκε και τελειωσε με ποιος ξέρει τι κριτήρια ....οι δημοσιογράφοι ανάμεναν τόσο καιρό να δώσει το ok η αθηνα για κάλυψη του ρεπορτάζ...Η Μ.  χτυπιέται για βήμα...και αυτοί ζητάν να βρω εγώ μη θεσμικούς, ασθενείς δηλαδή για τηλεοπτική συνέντευξη και εγώ βρίσκω τοίχο ιατρικού απορρητου μιας που δεν μπορώ να βρω τα στοιχε! ια τους ώστε να βγούμε να φωνάξουμε μπας και βρεθεί άκρη!!!
Είμαι στα πρόθυρα να κάνω καμια τρελα μπας και το σύστημα ξυπνήσει...άλλωστε ο πατέρας μου την υγεία του την έχασε ..σιγά μην υπολογίσω την αξιοπρέπεια μου!
Κλείνοντας θέλω να πω ότι αν κάποιος κάποια που διαβάζει αυτό το μήνυμα τυγχάνει σθενείς που του στερούν την θεραπεία ας στήλη μια απάντηση να μαζευτούμε για να ακουστούμε!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!