tromaktiko: Σχετικά με: "300.000 δημόσιοι υπάλληλοι πρέπει να απολυθούν σήμερα..."

Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Σχετικά με: "300.000 δημόσιοι υπάλληλοι πρέπει να απολυθούν σήμερα..."



Αντί για να γίνουν απολύσεις στο δημόσιο, πρέπει να κατέβουν οι μισθοί και ενιαίο μισθολόγιο να εφαρμοστεί εδώ και τώρα.
Οι μισθοί στο δημόσιο πρέπει ναι είναι γύρο στα 800€-2000€ και βλέπουμε μετά πόσοι θα μείνουν και πόσοι θα φύγουν. Είναι δυνατόν σε μια χώρα, οι ιδιωτικοί υπάλληλοι να προσπαθούν να βγάζουν πέρα με 700€ το μήνα και οι δημόσιοι υπάλληλοι να παίρνουν διπλάσια και τριπλάσια λεφτά σε ένα τομέα που μέρα με τη μέρα μπαίνει μέσα!
Εγώ που είμαι ιδιωτικός υπάλληλος, έγγαμος με ένα παιδί με μισθό 800€, τι φταίω και πληρώνω στη βενζίνη για να πηγαίνω στην δουλεία μου, που πριν από κρίση ήταν 0,97€ και τώρα με εξτρά φόρους έγινε 1,70€.

Το δημόσιο δεν πρέπει να είναι για κάποιους σωσίβιο αλλά πρέπει να είναι στην υπηρεσία του λαού.
Και ένα τελευταίο πράγμα που θέλω να γράψω είναι , ότι φταίμε όλοι, να μη μου πει κανένας ότι δεν ήξερε για το φαγοπότι που γινόταν από πολιτικούς των δυο κυβερνώντων κομμάτων εδώ και δυο δεκαετίες. Αλλά εμείς συνεχεία ψηφίσαμε τα ίδια κόμματα. Πρέπει να αλλάξουμε πολλά, αλλά ας να δώσουμε και στους τρίτους μια ευκαιρία, για να κυβερνήσουν αυτή τη χώρα μπας και μπορούν να σώσουν τη χώρα. Πιστεύω ότι θα είναι η κατάλληλη στιγμή οι επόμενες εκλογές που δεν είναι και πολύ μακριά.




ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!