tromaktiko: Σχετικά με τους Δημοσίους Υπαλλήλους

Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

Σχετικά με τους Δημοσίους Υπαλλήλους



Προς την κυρία που έγραψε το άρθρο σχετικά με τους Δημοσίους Υπαλλήλους.
Θα απαντήσω στα υποερωτήματα σου παρακάτω:

1) Δεν έχω κανένα μένος για τους Δημοσίους Υπαλλήλους, έχω φίλους και φίλες που είναι Δημόσιοι Υπάλληλοι. Η κατάσταση που περιέγραψα είναι ψεύτικη????? Δεν έχω δει κανέναν δημόσιο υπάλληλο να αγχώνεται, να δουλεύει όπως στον Ιδιωτικό Τομέα. Απλά υποστηρίζω την άποψη να υπάρχει παντού μία ίση κατάσταση!!! Γιατί να μπορεί ο Δημόσιος Υπάλληλος να παίρνει άδειες από την σημαία και εγώ να μην μπορώ να το κάνω? Γιατί εγώ να ξυπνάω κάθε μέρα με το άγχος αν θα έχω δουλειά σήμερα ή οχι? Εν αντιθέσει οι Δημόσιοι Υπάλληλοι καλύπτονται πίσω από συμβάσεις ΑΟΡΙΣΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ (άρα θα ήταν δίκαιο και εύλογο να καταργηθεί αυτή η πολυτέλεια!έτσι δεν είναι). Στον ιδιωτικό τομέα όποιος δεν δουλεύει παίρνει πόδι.......

2) Δυστυχώς για σένα έπεσες σε άτομο που έχει τελειώσει Φιλοσοφική Σχολή και προτίμησε να μην δώσει ΑΣΕΠ και να επιλέξει τον Ιδιωτικό Τομέα, ο λόγος ήταν καθαρά χρηματικός, τότε που τελείωσα δεν έπαιρναν πολλά χρήματα οι Καθηγητές!!!! Νομίζω ότι εσύ θα έδωσες εξετάσεις για τους λόγους που το κάνουν όλοι, χαλαρά ωράρια, στάνταρ μισθός και 3 μήνες καθισιό (4 μήνες μαζί με το Πάσχα και τα Χριστούγεννα).

3) Και έπεσες και σε κάτι άλλο έξω, δεν παίρνω αυτόν τον μισθό των 700!!! παίρνω τα διπλάσια χρήματα και παραπάνω, και έχω και μεταπτυχιακό και 3 ξένες γλώσσες, επομένως δεν μίλαγα για εμένα, αλλά για άτομα σαν τον αδερφό μου που δουλεύει από το πρωϊ ως το βράδυ για 850 ευρώ!!!! Κατάλαβες?????? Γιατί μου φαίνεται έχετε πάρει πολύ θάρρος και δεν βλέπετε τί γίνεται γύρω σας. Εσείς και οι εξυπηρετήσεις των πολιτικών κομμάτων φέρατε την Ελλάδα σε αυτό το σημείο!!!! Όχι εμείς, που δουλεύουμε από το πρωί ως το βράδυ, άρα όχι 700 για την εργασία που προσφέρετε τα 650 είναι αρκετά. Και αφού δεν σου αρέσει εκεί γιατί δεν βγαίνεις έξω στην ελεύθερη αγορά και αν βρεις δουλειά γράψε μου!!!!!!

Επομένως επειδή ακριβώς δεν μίλαγα για μένα, αλλά βλέπω γύρω μου, τους άλλους ανθρώπους, φίλους με πτυχία που ψάχνουν μήνες για δουλειά, θα έπρεπε να το σέβεσαι αυτό!!!!! Και να κοιτάς και τί γίνεται γύρω σου, όχι μόνο τον εαυτούλη σου!!!

ΞΑΝΑΤΟΝΙΖΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΕΧΩ ΟΜΩΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΩΡΑΡΙΟ ΤΟΥΣ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ!
 
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!