tromaktiko: Αρνούμαι...

Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

Αρνούμαι...



ΑΡΝΟΥΜΑΙ να αποδεχτώ μια κυβέρνηση η οποία με επαίσχυντο τρόπο εξαπάτησε τον ελληνικό λαό προκειμένου να υφαρπάσει την ψήφο του, στερούμενη κατ' ουσίαν λαϊκής νομιμοποίησης.

ΑΡΝΟΥΜΑΙ να αποδεχτώ τους χαρακτηρισμούς του κ.Πάγκαλου (κοπρίτες-τεμπέληδες-αντιπαραγωγικούς-μαζί τα φάγαμε) διότι στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί. Ο κ. Πάγκαλος εάν διέθετε στοιχειώδη ευθιξία, αμέσως μετά τη νύχτα των Ιμίων θα έπρεπε να εξαφανισθεί από την πολιτική σκηνή.
ΑΡΝΟΥΜΑΙ να αποδεχτώ το ρόλο που διαδραματίζει ο κ.Παπακωνσταντίνου, ο οποίος συμπεριφέρεται περισσότερο ως εντολοδόχος της τρόϊκας και λιγότερο ως μέλος της ελληνικής κυβέρνησης.
ΑΡΝΟΥΜΑΙ να αποδεχτώ το ρόλο που διαδραματίζει ο κ.Δρούτσας ο οποίος φοβάται να προχωρήσει στην ανακήρυξη της ΑΟΖ, προφανώς με άνωθεν και έξωθεν εντολές, για να μη δυσαρεστήσουμε τη "φίλη" μας Τουρκία απεμπολώντας έτσι κυριαρχικά μας δικαιώματα. Πολιτικάντηδες της πεντάρας που αν δεν είναι ανίκανοι είναι το λιγότερο επικίνδυνοι για τα εθνικά συμφέροντα της χώρας μας.
ΑΡΝΟΥΜΑΙ να αποδεχτώ μια αξιωματική αντιπολίτευση η οποία όχι μόνο φέρει μεγάλη ευθύνη για την σημερινή κρίση αλλά αδυνατεί να εκφράσει μια πειστική απάντηση-πρόταση στο οικονομικό, κυρίως, πρόβλημα της χώρας. Αλλά το να ζητάς λύση από αυτούς που δημιούργησαν το πρόβλημα είναι το λιγότερο αφελές.
ΑΡΝΟΥΜΑΙ να αποδεχτώ τον ΛΑ.Ο.Σ. για τις νεοφασιστικές ιδέες που κατά καιρούς εκφράζει γνωρίζοντας ό,τι έτσι εκκολάπτει το αυγό του φιδιού σε μια κοινωνία που κοχλάζει βυθιζόμενη σε ένα εκρηκτικό μείγμα εγκληματικότητας μεταξύ αλλοδαπών-χρυσαυγιτών-αναρχικών-αριστεριστών και σε συνάρτηση με την ενδογενή εγκληματικότητα.
ΑΡΝΟΥΜΑΙ να αποδεχτώ μια κατακερματισμένη Αριστερά η οποία μονίμως αρέσκεται στο να τρώει τις σάρκες της αδυνατώντας να εκφράσει τον ιστορικό της ρόλο.
ΑΡΝΟΥΜΑΙ να αποδεχτώ ως πολιτική οντότητα την κ. Μπακογιάννη, την οποία καθοδηγούν ο αμοραλισμός κι η εξουσιομανία, χάνοντας διαρκώς την αίσθηση του μέτρου και εκφράζοντας ταυτόχρονα πεπαλαιωμένες αντιλήψεις. Δες τε ποιοι πολιτικοί την περιστοιχίζουν και θα καταλάβετε.
ΑΡΝΟΥΜΑΙ να αποδεχτώ τον κυρίαρχο ρόλο των Μ.Μ.Ε. τα οποία, χρόνια τώρα, αφού ευνούχισαν τη σκέψη του μέσου έλληνα, προβάλλοντας άθλιες εκπομπές του στυλ bigbrother, x-factor, χρυσά κουφέτα, πρωϊνάδικα κλπ και εκράζοντας τα συμφέροντα της απόλυτης διαπλοκής (Βλέπε Λαμπράκης, Μπόμπολας, Αλαφούζος, Βαρδινογιάννης κ.ά.) έφτασαν στο σημείο να τρομοκρατούν τον ελληνικό λαό (ή μνημόνιο ή χάος) προπαγανδίζοντας ανοιχτά υπέρ της κυβέρνησης. Ο κ. Πεταλωτής ως κυβερνητικός εκπρόσωπος ωχριά μπροστά στους Τρέμη, Πρετεντέρη, Καψή, Τσίμα, Πορτοσάλτε, Παπαχελά και λοιπούς δημοσιογραφίσκους.
ΑΡΝΟΥΜΑΙ να αποδεχτώ το Μέγαρο Μουσικής ως το μοναδικό πολιτιστικό κέντρο, αυτό το ελιτίστικο άντρο της διαπλοκής του οποίου τα χρέη πληρώνει ο ελληνικός λαός.
ΑΡΝΟΥΜΑΙ να αποδεχτώ τον εκβιαστικό τρόπο με τον οποίο επεμβαίνει η τρόικα στα πολιτικά δρώμενα της χώρας μας φτάνοντας στα όρια της απειλής. Τολμήστε κύριοι της κυβέρνησης να δηλώσετε πτώχευση μπας και ταρακουνηθεί το ευρωπαϊκό οικοδόμημα. Προτιμώ φτωχός κι ελεύθερος παρά φτωχός και υπόδουλος των τραπεζιτών. Γι'αυτούς είναι το πάπλωμα.
ΑΡΝΟΥΜΑΙ να αποδεχτώ το ξεπούλημα της χώρας μου, τη στιγμή που χιλιάδες Έλληνες, επώνυμοι και ανώνυμοι, έχυσαν ποτάμια αίματος για να ζούμε σήμερα ελεύθεροι (;). Η Ελλάδα κύριοι της κυβέρνησης δεν είναι τσιφλίκι σας για να τη διαχειρίζεστε κατά το δοκούν. Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες.
ΑΡΝΟΥΜΑΙ να αποδεχτώ τη λύση του μνημονίου ως μονόδρομο εξόδου από την κρίση. Μιλάμε για την απόλυτη υποθήκευση γενεών και γενεών.
ΑΡΝΟΥΜΑΙ να αποδεχτώ μια κυβέρνηση η οποία αφού ρήμαξε οικονομικά, κοινωνικά και ψυχολογικά την ψυχή του Έλληνα αδυνατεί να του προσφέρει και αυτό ακόμα το αγαθό της δημόσιας ασφάλειας μετατρέποντας την πατρίδα μας σε ξέφραγο αμπέλι. Μήπως η αλλοίωση του πληθυσμού είναι μέρος ενός ευρύτερου σχεδίου;
ΑΡΝΟΥΜΑΙ να αποδεχτώ τους Δημάρχους Αθηνών και Θεσσαλονίκης οι οποίοι φίλα προσκείμενοι στο νεοταξικό δόγμα και στο όνομα δήθεν των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, με ύπουλο κι έντεχνο τρόπο, καταργούν κοινωνικούς θεσμούς αδιαφορώντας προκλητικά για τις πλειοψηφίες που τους ψήφισαν.
ΑΡΝΟΥΜΑΙ να αποδεχτώ μια χρεοκοπημένη κυβέρνηση η οποία αδυνατώντας να προσφέρει όραμα και ελπίδα στη νέα γενιά, αναγκάζει τα παιδιά της να μεταναστεύουν, στερώντας έτσι από την κοινωνία το μέλλον της. Κύριοι της κυβέρνησης, σταθήκατε κατώτεροι την περιστάσεων. Αν δεν μπορείτε να δώσετε λύσεις καλλύτερα να πάτε σπίτια σας.
ΑΝΡΟΥΜΑΙ να αποδεχτώ ως οικονομικό κηδεμόνα μου τον αξιότιμο κ. Ντομινίκ Στρος Καν, ο οποίος είναι όντως βουτηγμένος στο βούρκο για να μη χρησιμοποιήσω την προσφιλή γι' αυτόν λέξη, ανεξάρτητα από τι θα προκύψει στην πορεία μ'αυτήν την υπόθεση.
ΑΡΝΟΥΜΑΙ να παραδώσω την πατρίδα μου σ'αυτά τα ανδρείκελα της πολιτικής, στους ντόπιους και ξένους τοκογλύφους που μας ρουφούν το αίμα καθημερινά. Λες και το πρόβλημα το δημιούργησαν οι μισθωτοί και οι συνταξιούχου, οι άποροι και οι άνεργοι. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ..


Υ.Γ. (1). Αξιότιμε κ. Πρόεδρε της Δημοκρατίας. Άλλο ο περιορισμός πρωτοβουλιών που (δεν) σας παρέχει το Σύνταγμα και άλλο να συνυπογράφετε αντισυνταγματικά νομοσχέδια σε βάρος του ελληνικού λαού. Φτάνει πια με τις νουθεσίες σας.

Υ.Γ. (2). Επειδή πολύς λόγος γίνεται τελευταία περί ελληνικότητας, νιώθω υπερήφανος που είμαι Έλληνας. Άλλοι είναι οι ανθέλληνες και αυτοί πρέπει να ντρέπονται για το κατάντημα αυτής της χώρας.

Υ.Γ. (3). "Αν ο μόνος σκοπός που αξίζει τον κόπο να γεννηθεί κανείς, είναι η λ ε υ τ ε ρ ι ά και μόλις γεννηθεί του την υποθηκεύσουν τα συμφέροντα, τι άλλο του απομένει αν όχι η επανάσταση;" Γιάννης Σκαρίμπας.


ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!