tromaktiko: Πάρις Κουκουλόπουλος: "Να κλείσουν τα ΤΕΙ Αθηνών και Θεσσαλονίκης"

Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Πάρις Κουκουλόπουλος: "Να κλείσουν τα ΤΕΙ Αθηνών και Θεσσαλονίκης"



Την πρόταση να συρρικνωθούν και σταδιακά να κλείσουν τα ΤΕΙ Αθηνών και Θεσσαλονίκης, έκανε ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ του νόμου Κοζάνης Πάρις Κουκουλόπουλος...
σε δηλώσεις του στο πλαίσιο της ευρείας σύσκεψης που συγκάλεσε το εργατικό κέντρο Κοζάνης και οι επαγγελματικοί φορείς της περιοχής, με αφορμή την "συνεχή υποβάθμιση της περιοχής από την πολιτεια" όπως δηλώνουν. Ο κ. Κουκουλόπουλος εστίασε στη μείωση των εισακτέων του ΤΕΙ δυτικής Μακεδονίας και επανέφερε την προ εξαετίας πρόταση του ως δήμαρχος Κοζάνης, "να κλείσουν τα ΤΕΙ Αθηνάς και Θεσσαλονίκης" αν το υπουργείο θέλει να μίλα για ενίσχυση της περιφέρειας.

Ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ του νόμου Αλέκος Αθανασιάδης εστίασε στο θέμα της ΔΕΗ και επέμεινε ότι η ιδιωτικοποίηση της επιχείρησης κάθε άλλο πάρα κάλο θα κάνει στην περιοχή και "δεν πρεπει να το επιτρέψουμε να συμβεί" οπως είπε χαρακτηριστικά.

Τη δύσκολη κατάσταση που έχει επέλθει η περιοχή επεσήμανε ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ του νόμου Κοζάνης Γιάννης Βλατής ο οποίος τόνισε πως πρέπει να δημιουργηθεί ένα περιφερειακό νοσοκομείο πανεπιστημιακό. Στην ευρεία σύσκεψη στο εργατικό κέντρο παραβρεθήκαν και τοποθετήθηκαν εκπρόσωποι επαγγελματικών σωματείων της περιοχης (εμπορικός σύλλογος, σωματεία κ.α) οι οποίοι και αποφάσισαν ότι η κοινωνία θα πρέπει να κινητοποιηθεί σε ένα "πανκοζανιτικο" συλλαλητήριο η διοργάνωση του οποίου θα αποφασιστεί τις επόμενες μέρες ενώ κατέστησαν σαφές ότι η κατάσταση που βρίσκεται η αγορά ειναι "στην κατάψυξη".













Ένταση επικράτησε κατά την τοποθέτηση του βουλευτή Παρι Κουκουλοπουλου, ο οποίος μιλώντας για τη ΔΕΗ προκάλεσε την έντονη αντίδραση μερίδας συνδικαλιστών, οι οποίοι τον κατηγόρησαν πως "πουλάει τη ΔΕΗ". Οι φωνές των συνδικαλιστών διήρκησαν αρκετή ώρα με την υπόλοιπη αίθουσα να "σηκώνεται όρθια" ζητώντας τους να σταματήσουν για να συνεχιστεί η διαδικασία κάτι όμως που έγινε μετά από αρκετή ώρα όταν και τα πνεύματα ηρέμησαν και ο κ. Κουκουλοπουλος ολοκλήρωσε την τοποθέτηση του.
http://www.kozani.tv
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!