tromaktiko: Δημόσιοι Υπάλληλοι

Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

Δημόσιοι Υπάλληλοι



Επειδή βλέπω ότι το συνεχίζετε καλό θα είναι να σας απαντήσω σε μερικά σημεία που γράφετε...
1) Να μας γίνονται κρατήσεις , παρακράτηση φόρου λέγεται, κάτι που γίνεται και στον ιδιωτικό τομέα.Με μια διαφορά: εμείς έχουμε παρακράτηση στα πραγματικά μας εισοδήματα και όχι σε πλαστά .
2) Ναι , μας γίνονται κρατήσεις για το εφάπαξ. Μόνο που δεν είναι τόσες πολλες χιλιάδες ευρώ, 50.000 μετά από 35 χρόνια υπηρεσίας.
Αλλά για να σας φτιάξω και λίγο τη διάθεση , όσες εισφορές είχα καταβάλλει εδώ και 25 χρόνια για το περιβόητο εφάπαξ πήγαν εντελώς χαμένα. Εφάπαξ δεν πρόκειται να δούμε και όλες οι κρατήσεις μας πήγαν να κλείσουν μαύρες τρύπες που με συγχωρείτε πάρα πολύ , δεν τις προκάλεσα εγώ.

Όσο για την εξίσωση του υδραυλικού με τον επιχειρηματία δεν παίρνω΄ούτε λέξη πίσω. Κατά αρχήν δεν έχω τίποτα με τους επαγγελματίες αυτούς. Αντίθετα όλοι μας έχουμε χρειαστεί και υδραυλικό και ηλεκτρολόγο.
Αλλά θυμάστε ποτέ να σας έχουν κόψει μια απόδειξη; Ποτέ, και σε αυτό φταίμε και εμείς για να γλιτώσουμε έστω και μερικά ευρώ. Λάθος μας και δεν είναι κακό να το πούμε. Αλλά δεν είναι και τόσο κακό να παραδεχτείς ότι στα μεγάλα σπίτια δεν μένουν οι χαμηλά αμοιβόμενοι δημόσιοι υπάλληλοι.
Α , και κάτι ακόμα. Τώρα που θα πέσουμε στα 900 ευρώ το μήνα , να βγεις και εσύ να χαρείς. Δεν ξέρω όμως κατά πόσο θα χαρεί το κατάστημα που δουλεύεις ή η επιχείρηση.
Και μια απορία. Αφού είστε τόσο προκομμένοι εσείς του ιδιωτικού και εμείς τόσο άχρηστοι γιατί η Ελλάδα δεν παράγει απολύτως τίποτα; Ένα εργοστάσιο , κάτι. Παλιά είχαμε , τώρα μετακόμισαν αφού βούτηξαν οι αρμόδιοι τα ανάλογα χρήματα και δεν έδωσαν πίσω ούτε ένα ευρώ από τα δάνεια που πήραν.
Γιατί εγώ ξέρω ότι αν δεν πληρώσω το δάνειο που έχω πάρει για το τριάρι που μένει η τετραμελής οικογένειά μου-γιατί τέτοια βίλα διαθέτω- θα έρθει το παρακαταθηκών και θα το πάρει. 'Ετσι απλά.

Αναγνώστης

-----------------------

Απάντηση για τους δημοσίους υπαλλήλους
Καλά, πλάκα μας κάνεις τώρα κυρα Δασκάλα ;;

25 χρόνια δουλειάς και περνεις 1500 ευρώ;;;
γιατι δεν αναφερεις οτι ο ΝΕΟΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΣ περνει 1300 ΚΑΘΑΡΑ με τις πριν απο μερικα χρονια απεργιες διαρκείας ;;
Γιατι ξεχνας να αναφερεις οτι απο τους 12 μηνες του ετους ΕΡΓΑΖΕΣΘΕ 8 ( 3 μηνες αδεια καλοκαιρι και 1 μηνα χριστουγεννα πασχα) και πληρωνοσασταν για 14 ;;;
Εχεις μηπως ιδέα ποσες ημερες αδειας εχουν οι μαθητες/δασκαλοι σε Ευρωπαικες χώρες ;;;
Αληθεια, αν εβγαινε νομος και σας έλεγε ΤΕΛΟΣ οι 4 μηνες αδειας το χρονο, θα περνετε 1 μηνα οπως ολοι και θα δολέυετε τους υπολοιπους κανονικα, τι θα κανετε;; θα ζητησετε να τους (ξανα)πληρωνεστε ;;;

ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ !!!!!!!!

Γι'αυτο μας βριζουν ΟΛΟΙ !!!!
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!