tromaktiko: Επαγγελματίες καθοδηγητές εναντίων Αγανακτισμένων Πολιτών

Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Επαγγελματίες καθοδηγητές εναντίων Αγανακτισμένων Πολιτών



Το κίνημα των αγανακτισμένων πολιτών από τα πρώτα του κιόλας βήματα απέκτησε φανατικούς φίλους και φανατικούς εχθρούς.
Τους φίλους τους βλέπουμε στις ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης αλλά περισσότερο στις πλατείες όλης της χώρας.
Οι εχθροί όμως του κινήματος των Αγανακτισμένων προσπαθούν να μένουν στο σκοτάδι και να πυροβολούν από εκεί.
Χρόνια ολόκληρα κατηγορούσαν σα βολεμένους και ανθρώπους του καναπέ πολλούς από αυτούς που κατέκλυσαν τις πλατείες.Ότι τα δέχονται όλα αδιαμαρτύρητα και ότι δε κάνουν τίποτα να αντιδράσουν.
Και όταν όλοι αυτοί οι άνθρωποι βγήκαν στις πλατείες ειρηνικά να δηλώσουν την οργή και το θυμό τους κατηγορήθηκαν ότι το έκαναν γιατί παρακινήθηκαν από την ειρωνία των Ισπανών.
Όμως ακόμα και έτσι να έγινε το μύριζες στον αέρα της χώρας μας ότι είναι κοντά και δε θα αργήσει να ξεσπάσει μία τέτοια αντίδραση. Κάτι μικρό χρειάζοταν να γίνει. Μία αφορμή να δοθεί.
Η αφορμή δόθηκε λοιπόν έστω και αν προέρχοταν από την Ισπανία. Οι πλατείες γέμισαν και θα εξακολουθούν να γεμίζουν. Με ανθρώπους που απέριψαν τις σημαίες κάθε είδους και δηλώνουν απλά ΕΛΛΗΝΕΣ.
Και αντί να έχουν τη συμπαράσταση όλων αυτών που χρόνια τώρα τους κατηγορούσαν για αδράνεια αντιμετωπίζουν το πιό ύπουλο πόλεμο.
Κομματικοί μηχανισμοί, συνδικάτα και οργανώσεις, σκασμένοι που δε μπορούν να καρπωθούν γιά οφέλη προβολής τους τον όγκο των αγανακτισμένων εξαπολύουν επικοινωνιακές επιθέσεις με όποιο τρόπο και σε όποιο μέσο μπορούν για να απαξιώσουν αυτή την κίνηση.
Τους είναι αδιανόητο πως μπορεί να λειτουργήσει ένα κίνημα χωρίς να έχει αρχηγούς και υπαρχηγούς, λάβαρα και καταστατικά.
Όλοι αυτοί είναι οι επαγγελματίες καθοδηγητές του 50% σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις και καλύπτουν το πολιτικό χώρο που κινείται από την άκρα αριστερά ώς την άκρα δεξιά μαζί με όλο το ανάμεσα περιεχόμενο.
Είναι αυτοί που προσπαθούν με όλες τους τις δυνάμεις οι μετακινήσεις να γίνονται μέσα στο παραπάνω πολιτικό χώρο και επιδιώκουν να εντάξουν στο δικό του χώρο ο καθένας το 50% των Eλλήνων που έχει σιχαθεί τους πολιτικούς όλων των κομμμάτων.
Όλοι αυτοί υποστηρίζουν ότι καμμία φωνή δεν έχει αξία αν δεν βρίσκεται κάτω από ένα πολιτικό στέγαστρο.
Το μεγαλύτερο όφελος από τους Αγανακτισμένους Έλληνες πολίτες είναι ότι κατέριψαν αυτό το μύθο.
Μπορούμε πλέον να δηλώνουμε μόνο Έλληνες και να αγωνιζόμαστε για την Ελλάδα.
Μπορούμε πιά και μόνοι μας χωρίς τους επαγγελματίες καθοδηγητές των συμφερόντων.
Οι Αγανακτισμένοι Έλληνες πολίτες μας έκαναν να διαπιστώσουμε και κάτι που βέβαια όλοι το ξέραμε αλλά το αφήναμε να περνάει απροβλημάτιστα.
Μας έκαναν να δούμε πως η βία και τα επεισόδια στις πορείες και τις διαδηλώσεις είναι ευθύνη αυτών που τις διοργανώνουν απαξιώνοντας τες οι ίδιοι σε βάρος όλων των Ελλήνων που συμμετέχουν.
Ας καταλάβουν λοιπόν όλοι αυτοί ότι ο αγώνας των Αγανακτισμένων πολιτών είναι η νέα μορφή διαμαρτυρίας και είναι και θα μείνει ανένταχτη.
Και στο κάτω κάτω ποιά ήταν τα αποτελέσματα των δικών τους μορφών διαμαρτυρίας τόσα χρόνια?
Αν τα κίνητρά τους είναι αγνά και ενδιαφέρονται όπως λένε για τη χώρα ας δώσουν το χρόνο που χρειάζεται αυτή η κίνηση και ας τη βοηθήσουν να μεγαλώσει αφήνοντας στην άκρη τα παραταξιακά τους συμφέροντα και τις σημαίες.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!