tromaktiko: Απάντηση στο σχολιαστή του "Κόκκινες σημαίες στους Αγανακτισμένους..."

Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Απάντηση στο σχολιαστή του "Κόκκινες σημαίες στους Αγανακτισμένους..."



Αναρωτιέμαι πόσο άσχημα πληροφορημένος είσαι αγαπητέ.  Ο Σταυρίδης είναι χαρακτηρισμένος ως γραφικός...
(αφορά: http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/05/blog-post_8285.html)

αντικομμουνιστής (και από την παράταξη της Δεξιάς) ο οποίος κατά τη διάρκεια της διακυβέρνησης του Καραμανλή συμμετείχε στη συγκρότηση μυστικής αντικομμουνιστικής ιδεολογικής επιτροπής μαζί με τον Παπαδόπουλο το Δικτατορα... (οπότε ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ, γιατί με τέτοια ορολογία σου αρμόζει να σου μιλάνε)

Όταν αναφέρεις ένα πρόσωπο στην παπαριά που πετάς να εξηγείς τι ήταν και με ποιούς συνεργάστηκε... Κατάλαβες;;;

Μήπως σε επόμενη ανάρτηση θα μας πεις και κάτι για το Λαμπράκη;;;

Και μή μου βγει κανεις και πει τον Καραμανλή Εθνάρχη γιατι θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι. Όσο για την ποιητική σου ικανότητα και τα περί εργοστασίου και αντιπροσωπείας να ξέρεις ετούτο...

Το ΚΚΕ επικαλείται την Σοβιετική Ένωση διότι παρά την κατάρευση του συστήματος, μετά από 80 σχεδόν χρόνια, αποτέλεσε το κύριο εμπόδιο στο να μη δουλεύεις εσύ και το σόι σου για 10 cents μεροκάματο, όπως κάνουν σε χωρες σαν τη Γουατεμάλα.

Ούτε θα σχολιάσω τα περί Στάλιν και φασισμού που λένε παπαγαλάκια μεγάλων καναλιών (ξέρουν ποια είναι αυτά) όπως και τόσα τσουτσεκια τόσα χρόνια από την αρχή της μεταπολίτευσης,και τα έχουν βάλει στο κεφαλάκι σας δεκαετίες τώρα.

Το εργοστάσιο που λές, αν και δεν κατάφερε να δουλέψει όπως έπρεπε διότι βάλθηκαν όλοι να το κατεδαφίσουν, ήταν μια αρχή για μια κοινωνία χωρίς τα έσχη των κοινωνιών του δυτικού κόσμου ( σύστημα με λάθη και αδυναμίες, χωρίς διαφωνία).

Επίσης πολλοί καταφέρονται εναντίον του ΚΚΕ. Δεν κατάλαβα... Σε τι ήταν το ΚΚΕ ασυνεπές;;;;;

Όταν προειδοποιούσε για τις καταστροφικές συνέπειες της εισόδου της χώρας στην ευρωπαϊκή ένωση;;;

Ρε πάρτε το χαμπάρι!!!

η Ευρώπη δε φτιάχτηκε για τους πολίτες, αλλά για τους επιχειρηματικό κεφάλαιο.

και όσο για κάποιους που θα μου δώσουν συγχαρητήρια για τα λόγια μου και θα μου πουν ότι τιμώ το μεροκάματό μου από τον Περισσό να τους απαντήσω ότι ειμαι απλός ψηφοφόρος, άνεργος εδώ από το Φεβρουάριο, 30 χρονών και χωρίς ενοχές, διότι η ψήφος μου δεν έφτασε τη χώρα εδώ που είναι.

Δεν κακίζω κανένα που ψήφιζε ΝΔ και Πασόκ, αλλά κάνω έκκληση στη προς όλους τους συνειδητοποιημένους πλέον πολίτες, να στραφούν προς την αριστερά (όχι μόνο στο ΚΚΕ), να γυρίσουν την πλάτη στις γραφικότητες του παρελθόντος, στο ρουσφέτι και κυρίως να αποκτήσουν ταξική συνείδηση.

Το κίνημα των αγανακτησμένων θεωρώ ότι πρέπει να πετύχει, Είναι επιτακτική ανάγκη. Θεωρώ ότι πρεπει ν' αλλάξει μορφή, να διεκδικήσει αλλαγές, να μονιάσει τους έλληνες εργαζομένους όλων των κλάδων.

Το ΚΚΕ αύτο είπε. ΔΕν προσπαθεί να καπελώσει την αυθόρμητη αυτή κίνηση. Εκφράζει το φόβο του ότι προσπαθούν άλλοι να καπελώσουν το κίνημα

απλά τα πραγματα φίλοι μου... ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΆΛΛΑ ΜΜΕ, ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΑ ΜΠΟΥΝΙΑ, ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΩΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΩΝ. ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΠΟΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΑΠΛΑ ΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΕΝΑ ΠΛΑΝΟ ΚΑΙ ΑΝ.

Το σύστημα είναι πολύ έξυπνο και έχει αναπτύξει μηχανισμούς αυτοάμυνας ασύλληπτους για τον κοινό νου (δεν αποκαλώ κανέναν ανόητο...)

Το κίνημα των αγανακτησμένων απλά δεν τους φοβίζει ακόμα.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΤΡΕΜΟΥΝ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ. Τα πάντα στον κοινό βιο είναι πολιτική. Τα κόμματα έκαναν τους πολίτες να σιχαθούν την πολιτική.

θυμηθείτε τα λόγια μου... ΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΕΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΗΣΕΙ ΤΟ ΥΠΑΡΧΟΝ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ - ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΟΛΟΨΥΧΑ - ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΞΑΝΑΒΓΟΥΝ ΟΙ ΚΙΝΔΥΝΟΛΟΓΟΙ, ΟΙ ΜΠΑΧΑΛΑΙΟΙ, ΤΑ ΜΕΣΑ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ να το καταπνιξουν.

Προς το παρον ειναι ακινδυνο για το κεφάλαιο.

Χρειάζεται καθαρή πολιτική πρόταση και συνέπεια σε αυτά που θα στηρίξει. Το κίνημα πρέπει να κινηθεί ενάντιας στο χρέος που πάνε να μας φορτώσουν (ουσιαστικά και αποκλειστικά μόνο στους εργαζόμενους και στους κάθε λογής μικρομεσαίους)

Το θέμα της εθνικής κυριαρχίας σαφώς και θα πρέπει να μας απασχολήσει ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες.

ταυτόχρονα θα πρέπει να μας απασχολήσει και η επόμενη μέρα...

Τί να την κάνω την εθνική ανεξαρτησία αν θα δουλεύω για τον Μπόμπολα και τον κάθε Βαρδινογιαννη για 700 ευρώ το μήνα;;;;;;;;
Αυτούς δεν τους ενδιαφέρει η Ελλάδα ως χώρα, αλλά ως ΑΓΟΡΑ!!!!

Γι αυτό τα κωλοκάναλά τους μας πιπιλάνε το μυαλό με καταστροφολογίες ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.

Επειδή πολλοί από τους αγανακτησμένους καταφέρονται ενατίον στο ΚΚΕ να τους θυμίσω ότι το ΚΚΕ πολεμάει με τις δυνάμεις που έχει και ο αγώνας του είναι άνισος, τα περισσότερα δε από αυτα που απαιτεί χρόνια τώρα(με συνέπεια), τα απαιτει και ο μέσος Έλληνας πολίτης μέσα από αυτό το κίνημα.

Και επειδή έχει επικρατήσει ότι και οι 300 ειναι κλέφτες, να απαντήσω ότι για τα αίσχη που κάνουν τα μεγάλα κόμματα σε βάρος του κράτους, το ΚΚΕ έχει ενημερώσει τον Έλληνα πολίτη αλλά δυστυχώς συχνά δεν του δίνεται το βήμα στα ΜΜΕ να τα εκθέσει και τα αναφέρει μόνο στα έντυπα και στα ΜΜΕ που μπορεί (τα δικά του). Όποιος λέει το αντίθετο απλά είναι βαλτός.

Αν τυχόν τώρα υπάρχουν αριστερά στοιχεία που απλά βγάζουν τη χολή τους ενάντίον το ΚΚΕ, τι να πω... το κίνημα αυτοί προσπαθούν να το καπελώσουν... αν από την άλλη κατηγορούν το ΚΚΕ, απογοητευμένοι ψηφοφόροι άλλων κομμάτων, ταυτίζοντάς το με τά κόμματα εξουσίας, προτείνω να αναθεωρήσουν...

Αρκετά με τη λάσπη εναντίον του ΚΚΕ. ΑΛΛΟΙ ΣΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΠΕΡΙΣΣΟΣ.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΝΕΟ ΚΙΝΗΜΑ, στο οποίο θα συνδραμω και γω, γιατι η συσπείρωση πρέπει να είναι καθολική.

Άνεργος 30άρης συνειδητοποιημένος αριστερός με έντονη ανησυχια για τον τόπο
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!