tromaktiko: Πακιστανός τα ήπιε και τράκαρε με κλεμμένο μηχανάκι

Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Πακιστανός τα ήπιε και τράκαρε με κλεμμένο μηχανάκι



Συνελήφθη, την Τρίτη το πρωί στην Βόνιτσα, από αστυνομικούς του οικείου Αστυνομικού Τμήματος 22χρονος αλλοδαπός υπήκοος Πακιστάν, διότι ευρισκόμενος σε...
 κατάσταση μέθης, αφαίρεσε δίκυκλη μοτοσικλέτα ιδιοκτησίας 31χρονου ημεδαπού, με την οποία κινούμενος στην συνέχεια εξετράπη της πορείας του και επέπεσε σε τραπεζοκαθίσματα καφετέριας με αποτέλεσμα να τραυματισθεί... ελαφρά.
Η δίκυκλη μοτ-τα κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον παθόντα. Συλληφθείς δράστης οδηγήθηκε κ. Εισαγγελέα Πλημ/κων Λευκάδας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία διοικητικής απέλασης.
Συνελήφθη, χθες το απόγευμα στην Περατιά Βόνιτσας από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. 19χρονος ημεδαπός διότι κατελήφθη να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτ/το, εντός του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
Ένα ασημένιο στιλέτο τύπου «πεταλούδα» με μήκος λάμας 10 εκατοστά.
Ένα ξύλινο ρόπαλο μήκους 45 εκατοστών το οποίο έφερε μεταλλικά καρφιά.
Ο συλληφθείς με σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία οδηγήθηκε κ. Εισαγγελέα Πλημ/κων Λευκάδος.
Προσήχθη, χθες το απόγευμα από αστυνομικούς της Υποδ/νσης Ασφαλείας Αγρινίου, 17χρονος ημεδαπός «Ρομά» ο οποίος εξεταζόμενος ομολόγησε ότι το βράδυ της 14-5-20111 εισήλθε από ανασφάλιστο παράθυρο φωταγωγού σε καφενείο ιδιοκτησίας 30χρονου ημεδαπού που βρίσκεται στο Αγρίνιο και στην οδό Δασκαλοπούλου και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 70 ¤.

Σε βάρος προσαχθέντα ο οποίος δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης ορίων αυτοφώρου σχηματίσθηκε δικογραφία η οποία υποβλήθηκε αρμοδίως.



http://bonitsapress.blogspot.com/2011/05/blog-post_20.html
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!