tromaktiko: Απάντηση για τους δημοσίους υπαλλήλους

Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Απάντηση για τους δημοσίους υπαλλήλους



Το θεμα με του δημοσιους υπαλληλους κυριοι ειναι απλο οσο απλο δεν γινεται. Αξιολογηση και απολυσεις....
Υπαρχει ενα εντονο μισος προς τους δημοσιους υπαλληλους και δεν ειναι αβασιμο.
Καταρχας ολοι μα ολοι σε αυτην την διαολεμενη ελλαδα θελουν να μπουν στο δημοσιο για να εξασφαλισουν το μελλον τους. Δεν ειναι απαραιτητα κακο αυτο. Το θεμα ειναι με ποιο τροπο μπαινουν. Υπαρχει ενα μεγαλο ποσοστο που μπαινει με μεσω. Ας το προσπερασω αυτο που δεν προσπερνιεται ευκολα αλλα ας παει στα κομματια πες οτι μπαινεις με μεσω. Ποσο αθλιος αχαριστος για να μην πω χειροτερες κουβεντες ανθρωπε εισαι για να μπαινεις να τα ξυνεις ολη μερα να πληρωνεσαι μηνας μπαινει μηνας βγαινει να εχεις την ψευδαισθηση οτι δουλευεις και να μου κλαιγεσαι οτι παιρνεις λιγα λεφτα σου κοβουν απο εδω σου κοβουν απο εκει να διεκδικεις πραγματα που δεν αξιζεις γιατι δεν προσφερεις τιποτα γιατι πολυ απλα δεν υπαρχει καποιος να σε ελεγξει και κανεις οτι γουσταρεις? Τι νταβατζηλικια ετων ολοκληρων ειναι αυτα αν εχουν τον θεο τους πλεων οποιος μπει στο δημοσιο η γη να γκρεμιστει δεν απολυεται αν δεν αποδιδει η δεν δουλευει και διεκδικει απο πανω κιολας(ας μην βρισω καλυτερα)
Πρεπει να μπει μια ταξη αυτο που ειπα αξιολογηση εδω και τωρα δεν παει αλλο. Πρεπει να παρουν δρομο ολοι οι αργοσχολοι χαραμοφαηδες τσιρακια των κυβερνησεων απο το δημοσιο τομεα. Απολυσεις εδω και τωρα εκει που πρεπει χωρις να δειξουν κανενα μα κανενα ελεος.
Φυσικα μπορει κανεις να καταλαβει οτι δεν μιλαω για ολους τους δημοσιους υπαλληλους και δεν τους βαζω στο ιδιο τσουβαλι αλλα για αυτους που πρεπει να παρουν δρομο. Δεν νοειται να πληρωνει ο ελληνικος λαος υποτιθεμενους υπαλληλους που τα ξυνουν και κανουν ζωαρα και παρο ολα αυτα δεν ειναι και ικανοποιημενοι.
Και δεν θα μπω στην λογικη να συγκρινω τους εργαζομενους σε δημοσιο και ιδιωτικο τομεα ποιος δουλευει περισσοτερο η καθε δουλεια εχει τις δυσκολιες της. Το μονο που θα συγκρινω ειναι οτι ο «κιτσος» που μπηκε με βυσμα στην «αλφα» ιδιωτικη εταιρια και δεν κανει τιποτα δεν με απασχολει γιατι δεν τον πληρωνω εγω μπορει να μου εφαγε π.χ την θεση εργασιας που ισως να αξιζα αλλα στο κατω κατω της γραφης η εταιρια βγαινει μειων στο δημοσιο ομως απαιτω και νομιζω και ολος ο κοσμος ξεκαθαρισμα οριστικο και απολυσεις. Αποδιδεις κυριε μεγια σου η θεσουλα σου δεν αποδιδεις παρε πουλο επιτελους.
Και ολα αυτα τα γραφω απο την μικρη μου 6μηνη θητεια στο δημοσιο και ειδα τα χαλια απο μεσα (ημουν βλεπεται απο τους «μα......» που μπηκα και δουλευα και με το παραπανω και εκτος αρμοδιοτητων μου γιατι καποιοι τεμπέλιαζαν και τους σιχαθηκα ).
25 χρονων πτυχιουχος ατει - σερβιτορος

Αναγνώστης

----------------

Η έλλειψη αντίληψης μαλλον δειχνει την δική σας πλευρά... Είναι τόσο δυνατοι αραγε 300.000 δημοσιοι υπάλληλοι ωστε να διαλύσουν μια χώρα? Για τις υπόλοιπες χώρες που βρίσκονται στο χειλος της καταστροφής ευθυνονται επίσης δημόσιοι υπάλληλοι? Στην θέση σας κύριε θα τρομαζα στην ιδέα ότι το παιδί μου πηγαίνει σε ενα σχολείο όπου ο καθηγήτης του απειλείται με απόλυση, και δεν μπορεί παρα να εξυπηρετει τα συμφεροντα καθε αρχουσας ταξης για να δι! ατηρήσει τη "θεσούλα" του. Προσέξτε όταν ανοιγετε παραθυράκια σε κεκτημένα δικαιωματα, γίνονται πόρτες από οπου σε λίγο θα χωράνε πολλά που δεν θα αρέσουν ούτε σε εσάς! Λυπάμαι που δεν μπορείτε εσείς να δείτε την μεγάλη εικόνα, θα κάνω όμως ο,τι μπορώ για να την δουν τα παιδιά μας.

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!