tromaktiko: ESHOP και πράσινα άλογα

Σάββατο 14 Μαΐου 2011

ESHOP και πράσινα άλογα



Εργαζόμενος 4 χρόνια και κάτι σε αυτήν την εταιρεία, ποτέ μου δεν αντίκρυσα αυτή την απόγνωση στα μάτια των συναδέλφων μου...
Άνθρωποι που θέλουν να παραμείνουν στην δουλειά τους ακόμα και μετά από 2,5 μήνες απλήρωτοι, με τους μισθούς τους κομμένους εδώ και 6 μήνες παράνομα, με απειλές αλλά και γλυψίματα από τους διοικούντες και διάφορους area manager που πληρώνονται μονάχα για να λένε ψέμματα στους υφιστάμενους τους.
Άνθρωποι που αγαπάνε την δουλειά τους και τους οδηγούν στον δρόμο της παραίτησης και της ανεργίας…
Δυστυχώς το eshop πνίγεται από τα χρέη και την κακοδιαχείρηση και οι τελευταίες εξελίξεις και νέα είναι ακόμα πιο απογοητευτικά. Από στέλεχη μαθαίνουμε ότι κάποιοι πληρώνονται κανονικά για να πιέζουν τους υπόλοιπους με ειρωνίες και απειλές ώστε να μην προσφύγουμε στην δικαιοσύνη. Οι ίδιοι μας παρουσιάζονται ως απλήρωτοι καλοθελητές που κάνουν υπομονή για το καλό της εταιρείας…

Ο δρόμος είναι ένας αγαπητοί συνάδελφοι. Να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να απαιτήσουμε τα δεδουλευμένα μας επιτέλους. Πιστεύει ακόμα κανείς σας ότι θα βρεθούν λεφτά για να πληρωθούν 2 και 3 μηνιάτικα σε 400 εργαζόμενους + τους απολυμένους?
Γελιέστε δυστυχώς…
Ρωτήστε κανέναν γνωστό σας, φίλο σας που βρέθηκε στην ίδια κατάσταση…
Η ιστορία είναι γνωστή, οι μήνες περνάνε και μια μέρα βρίσκουν ένα λουκέτο ΝΑ -με το συμπάθιο- στην πόρτα της εταιρείας τους και τα αφεντικά ΑΛΕΚΟΣ!!!
Εδώ και τώρα με τα λίγα νόμιμα μέσα που μας έχουν απομείνει να διεκδικήσουμε τον χρόνο που τους έχουμε αφιερώσει και τον ιδρώτα μας. Αυτοί δλδ είναι πιο έξυπνοι από εμάς?


Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!