tromaktiko: Καταγγελία για την παραλία της Βάρκιζας YABANAKI

Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

Καταγγελία για την παραλία της Βάρκιζας YABANAKI



Πήγαμε το σαββατοκύριακο στην παραλία με μεγάλη παρέα (9 άτομα ήμασταν συνολικά) και μείναμε έκπληκτοι απο την ανεγκέφαλη τιμή...
εισόδου που έχουνε βάλει οι πανέξυπνοι αρμόδιοι και υπεύθυνοι της παραλίας. 8 ΕΥΡΩ είσοδου στο κάθε άτομο που εισέρχεται στην παραλία. ΝΑΙ όπως το ακούτε σε μια πανέμορφη παραλία όπου σε περίοδο οικονομικής κρίσης και στενότητας βάζουνε είσοδο 8 ΕΥΡΩ. Ακόμα ένας φίλος Βαρκιζιώτης που είχε κάρτα τον βάλανε να πληρώσει κανονικά είσοδο με την δήθεν δικαιολογία απο τον δήμο ότι θα βγάλουνε καινούριες και κουραφέξαλα. Το αστείο είναι το εξής, μπροστά μας ήτανε 5 φοιτητές όπου δεν θυμάμαι απο που είχαν έρθει και η κυρία στο ταμείο τους φώναζε και τους έλεγε με ακρως αυθάδη τρόπο ότι δεν θα μπούνε εάν δεν δείξουνε τα πάσο τους που τα είχανε ξεχάσει τα παιδιά. Πραγματικά άμα ήμουνα στην θέση των παιδιών δεν θα κρατιόμουνα πραγματικά θα της είχα χιμήξει της ΔΗΘΕΝ κυρίας στο ταμείο για τον τρόπο που τους μιλούσε. Τα παιδιά έφυγαν φυσικά διότι όπως συμπεράναμε δεν είχανε τόσα λεφτά πάνω τους. Πολλοί θα πείτε ότι έχει δικες τους εγκαταστάσεις μέσα γιαυτό πληρώνεις καιταλοιπά. Τι έχει ξαπλώστρες? Δεν θέλω τις ξαπλώστρες τους, θα κάτσω στην άμμο , τι τους ανήκει ΚΑΙ η άμμο? Δεν κατάλαβα, μετατρέπουνε τις λίγες παραλίες που έχουνε απομείνει στην Αττική σε καθαρό εμπόριο μην έχοντας καμία ηθική. Ρε φίλε βάλε είσοδο στην παραλία αλλα όχι 8 ευρώ , βάλε 2 ευρώ όπου τα λεφτα θα πηγαίνουνε στην παραλία και ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΣΟΥ. Η παραλία είναι για όλους, κανενός δεν του ανήκει. Επίσης βάλτε κάποιον πιο έξυπνο και πιο λογικό στο ταμείο η οτιδήποτε πράγμα ειναι αυτό στην είσοδο που να ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ και να μπορεί να συννενοηθεί. Άντε γιατί δεν ανεχόμαστε όλοι τις προσβολλές σας.
Αλλάξτε γιατί στο τέλος δεν θα πατάει κανείς στην παραλία σας κυριοι πανέξυπνοι. Χα και το νου σας την επόμενη φορα θα κολυμπήσω να μπω απο την άλλη "παραλία" ΧΑ!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!