tromaktiko: 1€ για τον σύλλογο Το Χαμόγελο του Παιδιού, ανεκτίμητης αξίας -- Εκπτωση 0%, η αγάπη παρέχεται χωρίς εκπτώσεις

Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

1€ για τον σύλλογο Το Χαμόγελο του Παιδιού, ανεκτίμητης αξίας -- Εκπτωση 0%, η αγάπη παρέχεται χωρίς εκπτώσεις



Λίγα λόγια:
Με 1 ευρώ μπορείτε:
-Να πάρετε ένα πακέτο τσίχλες
-Να πάρετε μία μικρή σοκολάτα
...ή απλά να βοηθήσετε το Χαμόγελο του Παιδιού να συνεχίσει το έργο του!

Οροι και Στοιχεία της Προσφοράς

-Δεν υπάρχει περιορισμός στον αριθμό κουπονιών ανά χρήστη
-Για την έκδοση απόδειξης του συλλόγου για τη δωρεά σας, στείλτε στο info@hamogelo.gr τα κουπόνια που προμηθευτήκατε μαζί με τα στοιχεία σας
-Για την πλήρη διαφάνεια, το Χαμόγελο του Παιδιού θα αποστείλει επιστολή προς ανάρτηση οτι παρέλαβε το ποσό της δωρεάς.
-Το SuperDooper δεν κρατάει προμήθεια για τη συγκεκριμένη προσφορά
Βοηθήστε το να μη σβήσει!

«Όλοι ξέρουμε, συζητάμε για κάτι παιδιά στους δρόμους που τους λείπει το χαμόγελο. Τους λείπει το χαμόγελο γιατί δεν έχουν λεφτά, δεν έχουν παιχνίδια, δεν έχουν φαΐ και μερικά δεν έχουν καν γονείς. Σκεφτείτε λοιπόν και αφήστε τα λόγια, ας ενωθούμε όλοι κι ας δώσουμε ότι μπορούμε στα φτωχά: αλβανάκια, άσπρα και μαύρα όλα παιδιά είναι και αξίζουν ένα χαμόγελο. Αυτός ο σύλλογος θα λέγεται: «ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ. Ελάτε λοιπόν να βοηθήσουμε, αν ενωθούμε όλοι θα τα καταφέρουμε».

(από το ημερολόγιο του Ανδρέα Γιαννόπουλου, Νοέμβριος 1995)

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» είναι ένας εθελοντικός οργανισμός για τα παιδιά, που συμπληρώνει φέτος 16 χρόνια δράσης. Ξεκίνησε ως επιθυμία του 10χρονου Ανδρέα Γιαννόπουλου, που λίγο πριν χάσει τη μάχη για τη ζωή, αποτύπωσε στο ημερολόγιο του το παιδικό αυτό όραμα.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο στην κάλυψη των τεράστιων και πολύπλευρων αναγκών των παιδιών στην χώρα μας. Παιδιά κακοποιημένα, παιδιά εγκαταλελειμμένα, παιδιά με προβλήματα υγείας, παιδιά κάτω από το όριο της φτώχιας, παιδιά θύματα εξαφάνισης. Εκατοντάδες χιλιάδες παιδιά σε όλη την Ελλάδα καθημερινά καλύπτονται άμεσα και αποτελεσματικά μέσα από το δίκτυο δράσεων και υπηρεσιών.

Ολόκληρος ο οργανισμός επιβιώνει αποκλειστικά χάρη στις χρηματικές δωρεές του απλού κόσμου και τις χορηγίες -χρηματικές ή σε είδος– φίλων και εταιρειών, που συμμετέχουν με τον τρόπο αυτό στην ποιοτική κάλυψη των αναρίθμητων αναγκών που αντιμετωπίζουν τα παιδιά που ο οργανισμός εκπροσωπεί.

Τα οικονομικά στοιχεία του οργανισμού ελέγχονται από το σώμα ορκωτών ελεγκτών της Price Waterhouse Coopers, ενώ, σύμφωνα με τα απολογιστικά στοιχεία του προηγούμενου έτους, μόλις το 10% των εσόδων του δαπανάται για τη διοικητική του λειτουργία. Με άλλα λόγια, από κάθε 1 ευρώ που προσφέρεται στον οργανισμό, τα 90 λεπτά αξιοποιούνται απευθείας στο σκοπό για τον οποίο και εξαρχής προσφέρονται.

Αυτοί είναι και οι κυριότεροι λόγοι που συντελούν στο γεγονός ότι «Το Χαμόγελο του Παιδιού», σύμφωνα με σχετικές έρευνες που διεξάγονται (π.χ. ASBI 2010), καταλαμβάνει σταθερά τα τελευταία 5 χρόνια την πρώτη θέση στην συνείδηση και την εμπιστοσύνη του κόσμου.

Σήμερα «Το Χαμόγελο του Παιδιού» αποτελεί σημείο αναφοράς κάθε παιδιού, κάθε γονέα και πολλών δημόσιων και κρατικών λειτουργών, αφού προσπαθεί και επιτυγχάνει να δίνει άμεσα λύσεις στα εκατοντάδες προβλήματα που τα παιδιά αντιμετωπίζουν, πάντα από την πρώτη γραμμή και μέσα από συνεργασία με κάθε αρμόδιο φορέα.

1. Καλέστε στο 901 11 15 15 15 μόνο από σταθερό τηλέφωνο ΟΤΕ (χρέωση 3,67€/κλήση)
2. Καλέστε στο 14545 από εναλλακτικούς παρόχους σταθερής τηλεφωνίας (χρέωση 2,28 €/κλήση)
3. Καλέστε στο 14545 από κινητό τηλέφωνο COSMOTE, VODAFONE, WIND (χρέωση 2,46€ ανά κλήση)
4. Στείλτε μήνυμα στο 54020 κενό ή με τη λέξη ΧΑΜΟΓΕΛΟ ή XAMOGELO από WIND , VODAFONE, COSMOTE (χρέωση 2,46€ / sms)

Κεντρικά Γραφεία
Ζήνωνος Ελεάτου 10 – Μαρούσι TK 15124
Τηλ. 2103306140–50–60-70 – Fax 2103843038 – E-mail info@hamogelo.gr
http://www.superdooper.gr/
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!